Sider

mandag den 29. juni 2009

What to do? - Tags af scraps!

Jeg synes lige at jeg havde fået styr på mine scraps efter jeg for noget tid siden fik "afskaffet" min scrap skuffe og sorteret alle scraps i farver i en scrapfile - hmmm.... Der gik ikke lang tid før skuffen igen så sådan ud... What to do?? :-)

Jeg fik min challenge præmie fra Hero Arts sammen med forårskataloget og blev inspireret af et fødselsdags tag deri - en fed måde at bruge sine papir scraps på...

Tagget nedenfor er et 100% lift fra kataloget (jeg har brugt Be Yourself sættet)- med undtagelse af sløjfen som jeg har sat anderledes på. (klik på billedet for at gøre det større).

1. Skær baggrunde på ca. 10,5 cm x 7 cm samt hvidt karton i 9 x 6,5 cm.
2. Stempel dit motiv på det hvide karton og lim det på således du efterlader mest plads foroven.
3. Lav 2 huller midt i foroven med ca. 1 cm mellemrum (jeg brugte en eyelet dims).
4. Klip et stykke bånd (også rester) på ca. 8 cm og stik hver sin ende i hvert sit hul forsiden.
5. Vend tagget om og stik nu hver ende den anden vej (modsat).
6. Når du vender tagget om kan du trække enderne på plads og du har en fin sløjfe som ikke "koster" meget dyrbart bånd. Klip enderne til. Jeg rundede også kanterne foroven.

Sådan ser det færdige sæt ud - jeg har bundet lidt snor i på bagsiden - så det er let at påsætte tagget på en fødselsdagspakke.

Materialer: Bo Bunny wasabi, hvidt karton, Hero Arts Be Yourself, Bo Bunny bånd, diverse inks.

Og her har jeg lavet et andet sæt med et meget simpelt stempeltryk (een af mine præmier fra Hero Arts) - det lille træ hedder ManyBirds.


Materialer: Bo Bunny Coffee, hvidt karton, Hero Arts Many Birds, Hero Arts All Occasion Messages, Bo Bunny bånd.

Med sådan en scrap skuffe + min scrapfile så er det jo bare med at komme igang - der er materialer til mange mange flere. Og det er nu en hyggelig ting at lave og tager ikke lang tid!

7 kommentarer:

Heidi sagde ...

Tusind tak Pia for LÆKKER LÆKKER ide og beskrivelse til super søde kort og ja kender alt for godt det med en skuffe der hoper sig op ;o)

Stempel på de første kort er det nogle du har i shoppen??

pia overgaard sagde ...

Velbekomme Heidi :-) Ja det første stempelsæt har jeg i shoppen - det hedder "Be Yourself" og jeg lægger lige et hyperlink ind...

Heidi Ann sagde ...

Ja jeg istemmer mig Heidi. Super søde kort.. Du er altså ekstra kreativ syntes jeg... Godt gået... Glæder mig til at se din biks.... Men det kan være det ender med at jeg må bestille over nettet, inden jeg får taget mig sammen til at køre turen..

Susanne Hollænder Andersen sagde ...

Sød idé Pia og super anvendelige til mange forskellige ting!
Knus Sanne

Thanni sagde ...

Go' idé til resterne - og til endnu flere stempelbehov *TSK* ;)

Hellemor sagde ...

MANGE TAk for din super beskrivelse af de skønne, skønne kort. Det SKAL jeg bare prøve. Jeg kan godt li at du skrive at kortet ikke tar´lang tid at lave. Jeg er ikke godt til at lave kort hurtigt, så din "how to do" tror jeg vil hjælpe.
PS Kender godt det med skuffen.

anette.hjerpaasen sagde ...

Utrolig fine kort, Pia!!
Og hvis du finner et godt system for sånne skuffer så må du fortelle oss!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails