Sider

onsdag den 1. juli 2009

Et hurtigt kort her i varmen - phew!

Et hurtigt lille 10 x 10 cm kort - lavet med nogle af mine nye stempler, som jeg fik fra Hero Arts. Er bare så glad for det lille Many Birds træ! Beklager det meget lyse billede...

Materialer: Hvidt karton, kraft papir, ternet ukendt papir, Hero Arts Old Letter Writing, Hero Arts Many Birds, silkebånd fra Creative Impressions, 3d puder.

Og så fik Jan installeret en udendørs bruser - så vi kan blive svalet af i heden! Yay! (har fået tillladelse til at vise dette på bloggen)
Idag er det første dag på den 25. Nibe Festival, som jo foregår næsten i vores baghave! Iaften skal vi høre Gnags og Lars Lilholt ! Vi har ikke selv billetter - men kan altså nyde musikken gratis alligevel. Jeg ved dog ikke lige med DAD som går på scenen imorgen nat kl. 00.30 !! Måske skal jeg finde nogle ørepropper frem til den tid - lol!

Ellers føler man sig en smule overset som "almindelig" kunde hos købmanden - som totalt har fokuseret sit sortiment på festivalen - med paller af breezers, rekorderlig & sommersby, juice, vodka, rom - you name it! Men det er nu hyggeligt og man får kun et smil på læben og føler sig hensat til sine egne festivaldage .... (føler sig også lidt gammel nu).

5 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Ej, hvor hyggeligt. Jeg er nu vild med DAD. Jeg har været til koncert med dem flere gange.

Ih, det er også SÅ fint det træ. Er det de nye der kommer? Skønt kort du har fået lavet i varmen. Det må være pga af det nye brus, at du ikke har det for varm til at være kreativ. Hi hi, gad vide hvad der er bedst for bloggens besøgstal. Give away eller badebilleder???

Thanni sagde ...

Skønt med den bruser ;)...jaa det var ikke så dårligt hvis man var til Festival i det her vejr - og heldige dig der har musikken sårn helt gratis *G*...min datter drog afted med veninder og oppakning til Nibe tidligt igår morges - håber de får en super festival :)
Ha' en dejlig dag :)

Hellemor sagde ...

Ih, hvor du kreativ i varmen. Rigtig sød kort og stempel.
Det ser rigtig hyggeligt ud med en udebruser, og vejret er med jer til at få den godt indviet.
Jeg er lige LIDT misundelig på Jer, at I skulle til hjemmekoncert med Lars Lilholt. Er vild med Lars og Kristian Lilholt for den sags skyld også.

Heidi sagde ...

Jeg vil da også til Nibe nu ggggg lyder vildt hyggeligt og syntes der kommer en masse gode navne ;o)

Skønt kort og billede gggg ja nu kunne jeg jo ikk la være med at kommentere billede efter Helle´s indlæg ;o))

Rigtig god weekend

angely sagde ...

Det lyder rigtig hyggelig med musik i baghaven. Vi har en flok fulde soldater (der bor på kroen = naboen), de spiller fodbold døddrukne hver aften hehe ;)

Meget elegant kort.

Rigtig god weekend.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails