Sider

onsdag den 24. juni 2009

6 måneder til juleaften :-)

Hey,

Idag er der 6 måneder til at vi (igen) sidder forspiste ved julebordet og venter på de obligatoriske runder omkring juletræet - i vores familie med meget grinen af vores egne sangstemmer :-))

Så hvorfor så ikke lige vise et par julekort fra sidste år :-) - den lille søde ugle med tørklæde var én af mine vinterfavoritter fra Hero Arts sidste vinterkatalog.... som I kan se har jeg brugt den på alle 3 kort :-)

Første kort er meget simpelt - her har jeg fremhævet de 3 ugler med hver sin farve og bundet et sødt bånd på som jeg fandt i Brugsen (da de senere havde sat det ned med 50% hamstrede jeg helt vildt så jeg har mere til dette års julekort) - hehe!!


Næste kort var et jeg lavede i sin tid til en hero arts challenge (minikort tror jeg det var) - juletræerne er clearembossed og sneboldene er nogle "kugler" som var en del af et kortkit fra Søstrene Grene (det var vist nærmest det eneste jeg fik brugt fra det kit).


Sidste kort var et af flere i samme stil som jeg lavede fordi en veninde spurgte om jeg ikke ville lave kort til salg (og gerne med danske tekster) - her har jeg maskeret bogstaverne og stemplet uglerne efterfølgende.


Jeg glæder mig til at skal i gang med julekortene igen (Hero Arts er snart på trapperne med et vinterkatalog og jeg kan næsten ikke vente) - meeeen indtil da er det da skønt at Solen skinner og at der forude snart venter en sommerferie!!! Yay!!!

5 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Super skønne og anderledes julekort. Den ugle er da også HELT FANTASTISK. Så sød. Mange dejlige detaljer og variation.

Heidi sagde ...

puha ja 1/2 år til juleaften - hvor bliver tiden dog af ?!

Dine julekort er rigtig skønne - vinterkatelog wiii jeg glæder mig også ;O)

Hellemor sagde ...

Ho, ho, ho jeg er sikker på at der kommer scrappeønsker på ønskesedlen til julemanden i år.

Sikker skønne og anderledes julekort du har lavet. Nice ugle og det er utroligt på så forskellige måder du har brugt den på.

Dorte sagde ...

De ugler er simpelthen for seje :-)

Susanne Hollænder Andersen sagde ...

Skønne julekort!!! - meeeen nu er det sommer og ferie om én uge!!!! Glæder mig til vi ses i Småland

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails