Sider

mandag den 1. juni 2009

Have scrap

Sanne og jeg havde en dejlig dag i går i haven, hvor vi tog alle mine scrapting udenfor under parasollen og totalt hyggescrappede og lavede kort.

Vi hyggede os så meget, at vi desværre glemte at tage billeder!! Det var ellers et syn for guder - med mit Alex skuffedarium rullet ud på terassen og det store havebord fyldt op med alverdens materialer og stempelpuder!! Sannes datter Nina fik også lavet 3 flotte kort og indimellem spillet lidt kroket med Jan.

Her er lidt af hvad jeg fik lavet...

Et kort til sidste uges Hero Arts challenge, som var maskuline kort. Jeg var inspireret af det lidt rustikke bånd, som jeg købte sidste år i USA. Thanks er stemplet med 3 forskellige slags brune stempelpuder på brunt core'dinations papir. Baggrunden er kraft papir som er stemplet med en af stjernerne fra Galaxy of stars sættet - det er stemplet med vandmærke sværte - men ser faktisk lidt brunt ud.

Materialer: Kraft papir, brunt core'dinations papir, blå/creme core'dinations papir, Galaxy of stars clear stamp, thoughtful messages clear stamp (er på vej til butikken), rødt twill bånd fra USA.

Jeg skulle lige prøve mine nyindkøbte Copics fra Fru Hansens Kælder på sommerfugle stemplet "Heartwinged butterfly" så det blev til dette lille minikort. Det kræver nok lidt mere øvelse :-) ...

Materialer: Hero Arts Heartwinged butterfly, Hero Arts Thoughtful messages clearstamps, cuttlebug folder "tiny bubbles", Kraft papir, alm hvidt karton, Hero Arts Clouds, snor, copics.

2 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Hej Pia..
Tak for i Lørdags i asdal sognegård.. Det er en virkelig lækker butik du havde med, og mange skønne ideer.. Min veninde og jeg har allerede planlagt at vi skal en tur ud til dig en dag og shoppe... Vi har nemlig fået et nyt stort behov... Alle dine lækre stempler og sværter.... Jeg er virkelig blevet inspireret af alle dine flotte kreationer... Og du har jo en masse stempler jeg bare ikke kan leve uden. hihi Har desværre ikke haft tid til at prøve det jeg købte i lørdags, men mon ikke der sniger sig lidt tid ind en af de nærmeste dage....
Mange hilsener
HeidiAnn

Helle Sahl sagde ...

Super skønne kort. Bliver meget inspireret af dine ideer. Top god detalje med snoren. Den snupper jeg den idé ;o). Jeg har foresten ikke lavet et sort/pink LO, men var ved at hjælpe Betina ved siden af mig med at få en bog færdig til et bryllup. Jeg har fortrudt at jeg ikke fik taget mig tid til, at lave det lille kort til din make and take i lørdags. Vil du måske vise et billede af et. Super make take forresten.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails