Sider

søndag den 14. juni 2009

Pasteller

Dette lille minikort lavede jeg idag til denne uges Hero Arts challenge - "at bruge diecuts på sit kort/projekt". Jeg har faktisk ikke ret mange diecuts - selvom de i sin tid var det som kickstartede hele min interesse for denne hobby! Så gik jeg over til stempler....

Men én af mine yndlingsdies - som jeg har købt for nylig - er Spellbinders "Labels One" - her har jeg brugt de allermindste fra sættet. De er skåret ud i pasteller og embossed med hvidt. Sommerfuglen har jeg stemplet med 4 farver sværte i samme nuancer. Baggrunden er creme core'dinations papir, som jeg har embossed med provocraft's embossing folder.

Materialer: Bo Bunny ocean dot papir, Bo Bunny porcelain dot papir, Bo Bunny Decaf dot papir, Bo Bunny Sweet Pear dot papir, Hero Arts Heartwinged butterfly, Hero Arts Artistic Borders, Hvidt embossing pulver, gemstones, perler, Provocraft embossing folder, cream core'dinations papir og Hero Arts cream kort, ståltråd, 3d puder og glue dots.Nogle gange sidder jeg med et stempelsæt og starter ud med en idé og så ender det med et helt andet kort end jeg havde tænkt mig. Det er måske fordi at jeg aldrig "sketcher" - jeg forsøger at lade stempler og materialer inspirere - andre gange bladrer jeg i et boligmagasin... men oftest er det nok mest stempler og materialer der inspirere til en idé...
Asian frames har jeg lige fået på lager - og cirklen nedenfor synes jeg er supersød. På dette kort har jeg både en embossed version på Bo Bunny papir og en embossed version som er malet med prisma color pencils (voks blyanter).

Materialer: Kraft papir, Hero Arts Asian Frames, Hvidt embossing pulver, Bo Bunny porcelain dot papir, prisma color pencils, gemstones, Hero Arts All Occassion Messages.

3 kommentarer:

Hellemor sagde ...

Uh, jeg er vild med din nye kort og din stil og ikke mindst stemplerne. Dine nye stempler er "nice". Det er dejligt at se, hvordan de kan bruges.

Helle Sahl sagde ...

Uh, nogle flotte kort. Det øverste er jeg fuldstændig vild med. Virkelig bare lige i øjet. Super lækre farvekombinationer.

Betina Olesen sagde ...

Sikke nogle skønne kort, dog er jeg specielt vild med det øverste, det er da for lækkert...

Knuz Betina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails