Sider

fredag den 19. juni 2009

Har slet ikke tid.... har fået Silhouette ;-)

Hey!


Jeg har næsten ikke tid til at opdatere bloggen - jeg har fået lidt nye varer idag til butikken og min helt egen Silhouette SD. Selvom jeg egentlig ikke indtil nu har været til die cuts (andet end spellbinders) - så er den altså for cool og jeg måtte eje den, for der er altså mange muligheder i den maskine! Har lige nået at lege lidt med den i aften - så der kommer nogle af mine projekter derfra på bloggen snart :-))

Her er foreløbig et kort, som jeg lavede til denne uges Hero Arts challenge med den søde frø fra Sending Happy Thoughts (det sæt er iøvrigt på Sommer tilbud nu).

Materialer: Bo Bunny Chiffon Dot, Bo Bunny Seafoam Dot, Bo Bunny Decaf dot, Hero Arts Raindrop background, Hero Arts Sending Happy Thoughts, Clear Embossing pulver, Basic Grey papir, Ståltråd, Hero Arts Adorable Baby Girl, 3d puder, snor, Spellbinders nesties.

Frøen er stemplet på Basic Grey papir som jeg har lagt dobbelt og derefter klippet ud - så jeg fik en frøform til baggrunden også.

Og her er kortet set indefra - Hello stemplet indeni.

Apropos Sommertilbud - så check lige de nye embossing foldere fra Quickutz - er de ikke fede? Jeg har lige taget lidt hjem her til sommer - hjælp mig med at teste dem - til en super pris :-))

3 kommentarer:

Sanne sagde ...

"Sending happy thoughts" stemplerne er SÅ søde. Den frø er super sød. Fin detalje med ståltråden Pia. Og prikken over i´et............The ladybird!
Knus Sanne

Hellemor sagde ...

Alleførst et stort tillykke med din Silhouette. Det bliver spændende og se hvad der kommer ud at den. Vi har en på arbejde som væres grafisk designer bruger til div. reklameartikler.
Super flot kort. Jeg er vild med den måde du har fået frøen placeret på.
God weekend.

Helle Sahl sagde ...

Arg.... det må du ikke sige. Gad vide om jeg så ikke kan leve uden sådan én. Glæder mig til at se hvad du får lavet med den ;o)

Kortet er bare rigtig sødt. Ståltråden er en rigtig fin detalje og frøen fantastisk på det papir.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails