Sider

torsdag den 11. juni 2009

Sommerfugle billede

Vi har i det sidste stykke tid gået og gjort en lejlighed klar til min onkel, som flytter til byen -helt fra Lolland. Han elsker sommerfugle, så jeg har lavet dette billede, som skal hænge i hans nye hjem. Han kommer "hjem" på lørdag og vi glæder os allesammen.

De farvede die cuts er lavet med en firkantet scallop nestability fra Spellbinders, herefter er de igen kørt gennem min cuttlebug med en embossing folder "swiss dots" og jeg har til sidst slebet lidt med sandpapir for at få lidt af den indre farve frem.
Sommerfuglen er den efterhånden kendte "Heartwinged butterfly" fra Hero Arts som jeg har farvelagt i samme nuancer som baggrundene. Et simplet billede - men med skønne farver synes jeg. (beklager den lidt dårlige billedkvalitet - tog billedet igår aftes udenfor i regnen)...


Materialer: Coredinations papir, CB swiss dots folder, Heartwinged butterfly, snor, Bo Bunny Chiffon dot, Prisma color pencils, Colorbox chestnut roan ink.


Idag vandt jeg en 2. plads med dette orange/blå kort Hero Arts. Jeg er så glad! Skøøøøønt!

Skal I ikke deltage? Det er virkelig sjovt og inspirerende og der er tilmed super gode præmier!

5 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Hold da op hvor er det billede lækkert.. Og super måde også at bruge sine stempler og papir på... Tror det må prøves en dag.. Det blir onkel helt sikkert glad for.. Og tillykke med 2.pladsen, det er fuldt fortjent... Dine kort er altid super flotte, er helt vild med dem.... Godt gået.... Kigger snart en tur forbi Nibe til lidt shopping....

Helle Sahl sagde ...

Det er bare rigtig lækre farver. Super flot billede. Det bliver han sikkert glad for.

Hellemor sagde ...

Sikke en heldig onkel- Tænk at få så flot et billed. Tillykke med 2-pladsen. Godt gået og helt sikker fuldt fortjent. Det kan da godt være at det skal prøves at deltage på et tidspunkt.

Susanne Hollænder Andersen sagde ...

Super sød idé Pia - lækre farver og design!
Sanne

Susanne sagde ...

Hvor er flot... Er vild med farverne og den enkle opsætning.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails