Sider

torsdag den 15. oktober 2009

They say it's your birthday...

Jeg blev meget inspireret af Shari Carolls farvelægning af dette nye CLING stamp Floral Plate. Utrolig lækkert på en kraft baggrund.

Jeg har sammensat mange af birthday teksterne fra Birthday Sayings på én akrylblok og stemplet baggrunden med Memories hvid dye ink. På den måde kan man lave sit helt eget baggrundsstempel.

Bo Bunny papiret i siden er en af de helt nye farver Island Mist som jeg tror bliver een af mine nye favoritter. Sjovt nok havde jeg lige købt en voksblyant i samme farve i USA.

På dette floral plate stempel går nogle af blomsterne udover rammen. Jeg har klippet nogle af blomsterne ud og sat på med 3d puder. Hvis ikke man vil bruge tid på det - kan man bare gøre som Shari har gjort og klippe udenom - jeg synes bestemt ikke, at det gør noget, at man kan se det hvide i baggrunden.

3 kommentarer:

Sanne sagde ...

God morgen - en anden blogger der er tidlig på den ;)

Sød ide´ med selv at lave baggrunden sammensat af forskellig tekst! Cute design Pia.
Ha´ en dejlig dag!
Knus Sanne

Hellemor sagde ...

Nej, hvor pudsigt. I går aftes/nat lavede jeg et kort med juletekster på samme måde. Dit kort er rigtig flot og sikke lækre farver, uhh.

Thanni sagde ...

Det var da en super idé med at lave bagrunden på den måde! Den er da lige fluks arkiveret :)...og så er det nogen rigig skønne farver du har brugt på kortet :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails