Sider

søndag den 4. oktober 2009

Brocade & Shadow inks

Jeg bliver ofte spurgt om hvilke farver jeg bruger til stempling. Personligt synes jeg, at det kommer meget an på stemplet, når jeg vælger den type sværte som jeg vil bruge.

Dette Hero Arts Brocade stempel er f.eks velegnet til Hero Arts Shadow inks, da det har "fyldige tryk". Dvs. damask mønstrene. Jeg kan godt lidt det bløde udtryk, som denne type sværte efterlader. Shadow inks ville jeg aldrig bruge til at stemple noget som jeg skal farvelægge - som f.eks. en ugle eller lign. Men de er super gode til baggrunde og til stempler med mønstre og fylde.

Her er nogle meget simple kort i str. 3,75" x 3,75" som kan bruges til mange lejligheder. Jeg mangler altid sådanne små kort :-).
Materialer: Næsten samme som ovenfor - men med Hero Arts Shadow ink soft Apricot.

Og her er mine favoritter blandt Shadow inks farverne: soft apricot, soft blossom og soft pool!


4 kommentarer:

Sanne sagde ...

Jeg glæder mig helt vildt til du sender mig det stempel! Det er for fedt. Og ja...det er lækkert med disse små kort til enhver lejlighed!
Flotte Pia <3
Knus Sanne

PS: Hils Martha;0)

Heidi sagde ...

Hvor er de flotte og enkel, men så ser man også det flotte baggrund´s stempel ;o)

Rigtig god søndag

Grete sagde ...

Rigtig søde og enkle kort, det er nogen gange utrolig, hvor lidt der skal til for at det bare ser så godt ud.

Hellemor sagde ...

Rigtig søde og enkle kort. Er vild med det stempel. Mange tak for din forklaring på stempling. Jeg synes at jeg indimellem døjer med at finde ud at hvad sværte jeg skal bruge. Vil disse, så er der igen noget til ønskesedlen ;O)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails