Sider

fredag den 16. oktober 2009

Card Chain Challenge

Lige før jeg tog på ferie deltog jeg i Deborahs Card Chain Challenge, der ganske enkelt går ud på, at man laver et kort og sender til næste i kæden - samtidig modtager man et kort fra den som står før en selv. Se mere her.

(Just before leaving for vacation I took part in Deborahs Card Chain Challenge, which in short is to send a card to a fellow stamper and in return to get a card from another fellow stamper).

Jeg var så heldig, at skulle modtage et kort fra Judy fra Alabama i USA og stor var min begejstring da jeg lige før jeg tog afsted til New York modtog en kuvert med hele 2 kort i og nogle goodies. Jeg er vild med den idé og der findes der ikke noget skønnere at modtage et hjemmelavet kort fra en artsfælde :-)

(I was so fortunate to receive a card from Judy in Alabama, US and I was thrilled to receive not only 1 card but 2 cards just before leaving for NYC - AND some goodies, too. I love this idea and enjoyed so much to get a homemade card from a fellow stamper)

Her er de 2 søde kort, som jeg modtog fra Judy. Er de ikke søde? Det er Hero Arts Clouds stemplet i baggrunden - så sødt at det er afpasset i farverne på disse efterårs kort. Stemplerne på kortet til højre er vistnok fra Greeting Farm.

(Here are the 2 sweet cards received from Judy. Aren't they just the cutest? It is the Hero Arts Clouds in the background - so sweet how this color coordinates with the autumn feel in these cards. I think the stamps on the right card are from the Greeting Farm...)
Og Judy var så sød at sende disses fine metal accents med - den skal jeg vist have gang i meget snart!

(And Judy was so kind to send me these pretty metal accents - which I can't wait to use....)

Og her er mit kort som jeg sendte til Dawn i Auckland, New Zealand. Jeg vidste jo egentlig godt at der er sommer i New Zealand - men ville alligevel sende Dawn et kort der udtrykker vores årstid lige nu :-)

(And here is my card sent to Dawn in Auckland, New Zealand. I did know that it is summer now in New Zealand, but I wanted anyway to send Dawn a card expressing our season right now).


Og nu til det bedste - Deborah har lige lagt endnu en Card Chain Challenge på sin blog - KOM og VÆR MED - det er virkelig sjovt !

(And now for the best part - Deborah has just initiated another Card Chain Challenge - come and join - it is so much fun!)

Thanks Deborah for doing this - I enjoyed it so much!5 kommentarer:

Sanne sagde ...

Super søde kort fra Judy - fantastiske farver! Lucky you dear :)

Hellemor sagde ...

Flotte kort du har modtaget. Jeg kan give dig ret i at der er ikke noget bedre end at modtage et kort fra en "lidelsesfælde" (jeg er SÅ glad for mit :0))

Hvor er det et flot kort du har sendt. Er vil med den detalje med den udklippede halvcirkel i siden af kortet. Den ide må jeg helt sikkert lift. Hvordan har du lavet baggrunden? Den er super flot.

Helle Sahl sagde ...

Skøn ide. Det er super flotte og anderledes kort du har fået og jeg er da helt vild med det du har lavet. Lækker lækker baggrund og detaljer i det du har sendt.

Heidi Ann sagde ...

Ja meget lækre kort du har modtaget.. Og dit er da også bare for skønt.. utrolig flot med den blå baggrund til de orange græskar.. Og den udklippede cirkel er en super ide..

Pia sagde ...

Hej Helle, Ved ikke om du ser det her - men min baggrund er lavet med en embossing folder fra provo craft. Jeg har brugt noget core'dinations papir og slebet med sandpapir efter at jeg har kørt det igennem min cuttlebug.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails