Sider

søndag den 12. juli 2009

Stempel med stor effekt!

Okay solen lader vente på sig - så der blev lige tid til at lave et par hurtige kort!

Dette Bold Flourish baggrundsstempel ( på tilbud i shoppen i denne uge til KUN 70 KR! ) kan med stor effekt nærmest "stå alene" på et kort. Godt når man er i humør til et par hurtige kort.

Første kort har jeg igen brugt nogle ranger distress inks og herefter brugt min vandforstøver for at få farverne til at glide lidt ud i hinanden. Ellers en hilsen, et bånd og en filtknap. Hurtigt fødselsdagskort!


Materialer: Hero Arts Bold Flourish, Hero Arts All Occasion Messages, Hero Arts Felt Button, Snor, Ranger distress inks (tea dye, scattered straw, walnut stain), snor, bånd, Hero Arts vandforstøver.

Næste kort er også med Bold Flourish i fokus - her stemplet på noget MM papir med mørk pink colorbox ink, en hilsen i hjørnet og nogle Hero Arts flower gems. That's it!


Materialer: Hero Arts Bold Flourish, Hero Arts Felt Flower, Hero Arts Thoughtful Messages, Hero Arts Blossom Gems, MM papir, Bo Bunny Bashful dot, kraft papir.


Sidste kort for idag, er et som jeg lavede igår til Hero Arts Vacation challenge. Baggrunden er et postkort købt på en ferie til Grækenland. Det er fra Epidaurus! Et par stempeltryk (her har jeg brugt den lille flourish fra Thank You flourish sættet) og en rød sløjfe og lidt perler... mere skal der ikke til.

Jeg tror at jeg skal kigge efter flere af disse kort som man ikke kan lade være med at købe på sine ferier - men som bare ligger i skufferne og fylder....

Materialer: Postkort fra Grækenland, Hero Arts Thank you Flourishes , Colorbox chalk ink warm red, Hero Arts perler, MM pins, Bånd fra Creative Impressions, coredinations papir, hvidt karton.


Rigtig god Søndag!4 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Sikke nogle flotte og enkle kort.. Super ide med post kortet... Det må prøves engang..

Hellemor sagde ...

Neeej, hvor har du været flittig. Det ene kort flottere end det andet. Hvor har du bare mange super gode ideer. Jeg er vil med det kort du har lavet med postkortet som baggrund. Super ide.

Anonym sagde ...

Fantastisk flotte kort. Er vild med den måde du har stemplet på det første kort :)

angely sagde ...

Så flotte kort :) Og skønt billede fra Grækenland - jeg elsker Greece.
Dejligt at du fandt frem til min blog. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig til sensommercrop.
Kh Heidu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails