Sider

torsdag den 9. juli 2009

1 stempel - 3 kort (Stamping Green Tree)

Jeg var til en rigtig hyggelig scrapaften hos Aalborg Scrapbooking Club i aftes.
Een af pigerne havde fået købt et stempel som hun ikke rigtig kunne bruge alligevel - så det købte jeg af hende og straks man får noget nyt, så skal det da tages i brug, ikke ? ;-)

Jeg synes at det er et rigtig sødt og anvendeligt træ - her er 3 kort som jeg har lavet med stemplet.

Jeg skar en strimmel af en post-it og lagde på tværs nederst ved stammen så jeg bagefter kunne stemple en hilsen på tværs af træet. Knapperne er rødlige og jeg valgte derfor at farve bare lige lidt af bærene røde...

Materialer: Hero Arts Stamping Green Tree, Basic Grey knapper, Hero Arts All Ocassion messages, Hero Arts Kraft kort, hvidt karton, core'dinations papir, Memories dye ink sort, Prisma color pencils.

På dette næste kort har jeg stemplet træet med versamark ink og embossed med hvidt. Dernæst har jeg limet glimmer på nogle af bærene. Sløjfen er sat omkring træet ved at punche 2 små huller med min fiskar eyelet dims og trække snoret et par gange igennem.

Materialer: Hero Arts Stamping Green Tree, Hero Arts hvidt embossing pulver, Martha Stewart glimmer, snor, Basic Grey knapper, Doodlebug bon bon papir, Hero Arts Kraft kort, Core'dinations papir, Versamark ink.


Det sidste kort blev måske lidt fjollet med uglerne :-) Træets krone er stemplet med Memories sort dye ink foroven, mens jeg har sværtet selve stammen med Ranger Walnut stain distress ink. Blade & bær er farvelagt med copics. De forelskede ugler har jeg stemplet på hvidt karton og bare klippet kroppen og ørene ud - dernæst stemplede jeg uglerne på kortet - så slipper jeg nemlig for at klippe de besværlige fødder ud :-) - uglerne er sat på med 3d puder så det giver lidt ekstra dimension.

Materialer: Hero Arts Stamping Green Tree, Hero Arts Birds & Branches (uglerne), Bo Bunny Porcelain dot papir, Hero Arts Kraft kort, hvidt karton, Copics, Googly eyes, Hero Arts Elephants (de små hjerter), Hero Arts shadow ink soft blossom, Colorbox olive pastel ink, Ranger Walnut stain, Memories dye ink sort, 3d puder.

Og her er alle 3 kort - jeg er vild med det træstempel!
Og til jer som elsker at bage - så prøv lige at kigge forbi The LayerCake Shop (Etsy). De fedeste cupcake forme og lækker spiselig pynt. Yummy!!

4 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Wauu hvor er de flotte dine træ kort, du er altså også mester i at få noget enkelt til at ligne en million.... God weekend..

Hellemor sagde ...

De er rigtig søde alle tre kort og så forskellinge. Hvis det var mig der havde solgt stemplet, ville jeg helt sikkert fortryde det, når jeg så dine kort.

God weekend.

frk-boerboel sagde ...

Ja de ser bare rigtig dejlige ud dine kort. Har dog ikke fortrudt salget. Jeg ville aldrig kunne have lavet så flotte kort med det træ, så er glad for at se at du Pia er så hamrende talentfuld *Ü*

Susanne Hollænder Andersen sagde ...

Girl you have been busy!
Skønne kort du har uploaded Pia - de er FANTASTISKE!

Tak for nogle dejlige dage i Sverige - glæder mig til vi ses igen!
Knus Sanne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails