Sider

tirsdag den 7. juli 2009

Transparenter

Jeg fik lidt nye goodies i sidste uge og har ikke rigtig fået tid til at lege med dem før nu. Fik bla. en butterfly punch fra Fiskars som jeg har brugt på kortet nedenfor.

Her har jeg også leget med transparenter som jeg har stemplet med Hero Arts Raindrop background (dots).

Materialer: Bo Bunny double dot (pink punch, orange citrus, porcelain, blush), Core'dinations papir, hvidt karton, cuttlebug embossing folder , Hero Arts Raindrop Background, Hero Arts Mix and Match (smile), Martha Stewart tag punch, snor, 3d puder, Hero Arts clear gemstones, overhead film, hvid stazon ink)


Her er et closeup af den ene sommerfugl, som har fået en transparent dimension!


Og her endnu et kort med transparenter. Her har jeg lavet et overlay af noget ugle mønstret acetate/akryl (en del af sættet Everyday Secret garden). Selve kortet er lavet af kraft papir og stemplet med Hero Arts Old Letter Writing og en lille hilsen i midten af kortet - som kan ses gennem det transparente. Et simplet kort - men med en sjov og anderledes effekt.


Nu vil jeg ind og se mindehøjtideligheden for en stor musik legende.
En god aften til jer alle, som kigger forbi :-)


3 kommentarer:

Linda sagde ...

Hej Pia - hvor er det en fornøjelse og se alle dine fine kort. Glæder mig hvergang jeg går ind på min google reader og ser du har lagt noget nyt ind. Kan du også have en god dag.
MVH Linda

Hellemor sagde ...

Super søde kort. Det giver en rigtig god effekt med brugen af transparenter. Også en god dag til dig.

Helle Sahl sagde ...

Du har så mange inspirerende ideer. Super fine og anderledes kort.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails