Sider

tirsdag den 28. juli 2009

I am back....

Efter en dejlig ferie i Sverige er det nu også skønt at komme hjem igen til hus og have.


Haven har nydt godt af regnen og plænen er super dejlig grøn igen. Mine krukker med dahliaer er passet af naboen og de skønneste blomster titter nu frem.

Dahlia Maxima

Dahlia

Sommerfuglebusken er blevet kæmpehøj!

Pærerne har fået røde kinder :-)

Gårdhaven er frodig som aldrig før og de hvide hortensiaer er rigtig sprunget ud.


Og nu til min anden hobby - stamping!! Ja det var da hårdt sådan en uge uden mine stempler indenfor rækkevidde. Jan og jeg havde lavet en aftale - han tog ikke cykel eller golfkøller med og jeg tog ikke stempler med !! Jeg sneg dog lige et print af det nye Hero Arts katalog med op til Sanne - så vi begge kunne sidde og savle lidt og få lidt abstinenser. Vi talte faktisk om vi skulle gå på jagt i skoven efter materialer til kort - var enddog ude i overvejelser om kartoffeltryk på et tidspunkt!! LOL!

Jeg havde lige et hængeparti med hensyn til et bryllupskort til en Hero Arts friend - så igår nød jeg et par timer med stempler og papir igen. Yay!! Her er resultatet. Mit skrivebord ligner allerede noget der er løgn - så man skulle tro at jeg havde fået lavet 30 kort!!

Materialer: Hero Arts kort cream, Hero Arts Heart Flourish, Hero Arts hjerte perler, Hero Art Raindrop background (stemplet dots på "rammen" og derefter clear embossed), Ali Edwards Today You (de små tekster), pink dot papir fra LittleYellowBicycle, MM pins, Bånd fra creative impressions, clear embossing pulver, versamark ink, colorbox chalk ink chestnut roan.
1 kommentar:

Hellemor sagde ...

wellcome back. Selvom du har holdt ferie uden stempler, har du bestemt ikke mistet taget. Flot kort.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails