Sider

fredag den 31. juli 2009

Dots & Flowers og Liquid pearls

Jeg havde dette dots & flowers stempeltryk liggende i min skuffe - jeg tror at det var noget jeg startede på, da jeg var til scrapaften i Aalborg Scrapbooking Klub for noget tid siden... Sådan går det tit - men jeg gemmer altid min stempeltryk for måske kan de senere blive til noget :-)

Jeg har brugt Ranger Weathered Wood distress ink - sikke en lækker farve! Den er nærmest stålblå. Jeg har syet den på et stykke core'dinations papir whitewash, som jeg har distressed lidt i kanten. En stribe af samme papir, har jeg kørt gennem min cuttlebug og brugt sandpapir for at få den sorte farve frem.

Jeg har lagt liquid pearls ovenpå dots'ene. Først for nyligt fandt jeg ud af, hvordan man undgår de irriterende toppe på liquid pearls - man knipser simpelthen bare med fingerspidsen på bagsiden af papiret (lige så stille) - så flyder toppene ud og de ligner perler! Vupti!! Kan ikke tage æren for denne teknik - det var noget, som jeg lærte af den talentfulde Jennifer McGuire!


Materialer: Hero Arts Dots & Flowers, Hero Arts Heartwinged Butterfly, Ranger Liquid pearls, Core'dinations whitewash, hvidt karton, Martha Stewart tag punch, Hero Arts Mix and Match (Smile), Snor, Ranger Distress ink (Weathered Wood).

Sommerfuglen er "smurt ind" i et tyndt lag liquid pearls for at få en perlemors overflade - og kroppen har fået et par klatter også :-)


Rigtig god fredag til alle som kigger forbi!


3 kommentarer:

Heidi sagde ...

hvor er det et skønt kort og igen med mange søde detaljer ;o)

TUSIND tak for tippet - har lige måtte prøve ha ha og ja den er god nok - det virker perfekt ;O)

Susanne Hollænder Andersen sagde ...

Super flot Pia! Lækkert kort og fantastisk effekt med sandpapiret!
Fabulous :0)
God weekend til jer i Nibe!
Hugs Sanne

Arlene sagde ...

So beautiful!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails