Sider

lørdag den 1. august 2009

Bambi

Det er efterhånden længe siden at jeg sidst har handlet hos mig selv :-) Men jeg vidste at jeg på et eller andet tidspunkt skulle eje Bambi. Her er et par kort som jeg fik lavet her i morges med ham - er han ikke sød? Jeg kunne forestille mig at han ville være fin også på julekort - med fine snefnug i baggrunden og et træ med sne på.... Hmmm, en idé jeg måske skal arbejde lidt videre med...

Det første kort er lavet med mine yndlings nesties "labels one". Baggrunden er Hero Arts Clouds som er stemplet med shadow ink pool. Græsset er lavet ved at stemple Dots & Flowers på noget Bo Bunny papir og distresse kanterne lidt med Ranger Peeled paint. Bambi er farvelagt med copics.

Materialer: Hero Arts Young Deer, Hero Arts Dots and Flowers, Hero Arts Many Birds tree, Hero Arts Clouds, Bo Bunny burnt orange, Bo Bunny sweet pear, Hero Arts smooth gemstones, Hvidt karton, Hero Arts shadow ink pool, Ranger Peeled Paint, copics.

Og her i en lidt anden udgave.

Materialer: næsten samme som ovenfor - men basiskortet er af core'dinations papir.

Og her er bambi - á la Terry fra Tin Tin (det minder han mig om i den runde cirkel - haha)! Jeg har brugt en hvid pen for at male prikkerne hvide.
Materialer: Brunt karton, Hero Arts Young Deer, Hero Arts Live it Up (Happy birthday), Hero Arts Dots & Flowers, LittleYellowBicycle papir, Bo Bunny papir (sweet pear, sea foam), Hero Arts Felt flower, Hero Arts gemstone.
1 kommentar:

Hellemor sagde ...

Rigtig søde kort med bambi - Et rigtig godt kort til en jæger.
Jammen Pia, jeg troede at du havde et af hvert stempel du har i butikken. Det kunne jeg forestille mig at jeg ville have (d.v.s at de fleste allerede står på ønskesedlen).
God weekend.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails