Sider

onsdag den 20. maj 2009

Recycling

Denne uges challenge på Hero Arts blog er recycling... Skønt tænkte jeg og begyndte at kigge på mange af mine ting i køkkenskabene på en hel ny måde. Jeg havde sågar fat i et net fra hvidløgene. Hmm, måske knap så lækkert på et kort :-)

Resultatet blev dette kort som faktisk er lavet af en del genbrugsmaterialer. Selve basiskortet er et Hero Arts kraft kort. Men ellers er resten genbrug. Sommerfuglen er lavet af 3 lag silkepapir som jeg har stemplet med hvid memories dye ink. Baggrunden er en side af en gammel bog som jeg har stemplet med Hero Arts Three Ferns og Raindrop Background. Blomsten er lavet af 3 die cuts med min cuttlebug af materialet fra en økologisk tomatbeholder (se nedenfor). Endeligt har jeg brugt en stribe bølgepap. Alt er distressed med ranger peeled paint.

Materialer: Hero Arts Raindrop Background, Hero Arts Three Ferns, Hero Arts Heartwinged Butterfly, Memories white dye ink, Ranger Peeled paint, Hero Arts kraft kort, diverse genbrugsmaterialer jf. ovenfor.
Tomat beholder som jeg har lavet min 3 lags-blomst af....

2 kommentarer:

Thanni sagde ...

Skønt kort!! :)..både farverne og det distressede er super - og så er det jo fedt med genbrugsmaterialerne :)

Lise sagde ...

Mit første besøg på din Blog. Jeg er helt vild med alt... Kunne slet ikke stoppe efter bare en side;-) Det "Dots and flowers" baggrundsstempel skal jeg da snart have bestilt... Det ser rigtig flot ud!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails