Sider

lørdag den 2. maj 2009

At arbejde med filt på kort

Brugen af filt på kort og andre projekter synes jeg er spændende. Man kan bruge sine die cuts og stempler på filt og opnå rigtig fine resultater.

Her er et par eksempler på nogle kort som jeg har lavet hvor jeg har gjort brug af filt.

Dette kort er stemplet med et baggrundsstempel og clear embossed på en olive stempelfarve. Filten er syet på papiret som en kant (skåret med en papertrimmer).


Materialer: Bazzill swiss dot papir, hvidt karton, Hero Arts baggrundsstempel Wavy Leaf Pattern, Hero Arts Patterned Hearts stempel, olive stempel farve, clear embossing pulver, filt,snor.

Dette minikort har jeg også tilføjet lidt filt. Hjerterne er købt sådan, men de kan sagtens skæres ud med en die, f.eks. cuttlebug eller spellbinders. Jeg har syet dem på kortet på en baggrund som er stemplet med Hero Arts Design Block Flourish (en rigtig klassiker).

Materialer: Kraft karton, Hero Arts design block Flourish stempel, hvidt embossing pulver, Doodlebug paperfrills, hvidt karton, Martha Stewart twine, Hero Arts Tags & Tickets stempel.

Og her er et kort, hvor jeg har stemplet på filt....

2 kommentarer:

Thanni sagde ...

Hvor er det nogen skønne kort du laver!! - jeg er vild med de baggrundsstempler, så jeg glæder mig til at se hvad du har med til Aalborg den 16. maj...;)

Susanne Hollænder Andersen sagde ...

Super flot med filt! Enig med Thanni..... flotte baggrundsstempler.
Knus Sanne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails