Sider

lørdag den 19. marts 2011

Lawn Fawn - gæstedesigner

Hei alle sammen!

Visste du at Kreative Fornemmelser har begynt å selge stempler fra Lawn Fawn? Hvis du ikke har vært inne på nettbutikken og sett på disse stemplene enda, så foreslår jeg at du gjør det nå. Lawn Fawn stemplene Pia har i sin butikk finner du her.

Lawn Fawn stempler har en veldig god kvalitet, samme som Hero Arts sine clearstempler. Kombinert med mange morsomme, søte og inspirerende stempelmotiver er Lawn Fawn fort blitt en av mine yndlings-produsenter av stempler. Jeg så at det ikke hadde vært så mange bilder av kort med bruk av disse stemplene her på bloggen enda, så derfor sendte jeg Pia en mail og spurte om jeg kunne få lov til å lage et kort med det nyeste Lawn Fawn stempelsettet jeg har kjøpt av henne, som heter 'Plus One'. Pia svarte ja, og dermed var jeg igang!
Jeg synes at stempelet av storken med en pose i nebbet fra dette settet er så søt, at jeg ville bruke det på kortet mitt. Og så fikk jeg ideen til å lage et kort med et vindu, hvor man ser ut mot himmelen og storken på vei. Slik ble mitt kort seende ut tilslutt:
 


I dette stempelsettet er det mange ord og tekster som kan settes sammen til fine hilsner. Jeg brukte tre forskjellige stempler fra settet til å lage min hilsning. Bakgrunnen med skyer på himmelen, har jeg lagd med stempelputen 'Soft Pool' Shadow Ink fra Hero Arts. 
Jeg lærte den teknikken jeg brukte for å lage denne skyete himmelen av denne videoen. Jeg skar ut et kvadratisk vindu i forsiden av kortet, laget den skyete bakgrunnen på et større kvadrat, og limte den skyete bakgrunnen på baksiden av vinduet med 3D-limfirkanter. 
Hjertet på posen storken bærer er ikke en del av selve stork-stempelet, men det finnes i dette settet også. Jeg dekket det røde hjertet med clear embossingpulver, så det er skinnende (selv om det ikke synes på bildene =) Gardinene klippet jeg ut selv, og brukte en Fiskars kantpunch for å lage den scallopede kanten øverst. For å få gardinene til å matche stempeltrykket av storken bedre, kantet jeg sidene med en svart penn. Jeg lagde små sløyfer av hvit broder-tråd og limte dem på gardinene med flytende lim.
Takk for at du er innom her på bloggen i dag! Håper du får en flott dag =)

- Marie / Legojenta
http://legojenta.blogspot.com/

7 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er det bare et sødt og smukt kort!! Super flot lavet :))
Jeg har også selv købt det stempelsæt - og er VILD med det, så det er rigtig dejligt med inspiration på bloggen.

Karina Beck sagde ...

Supercute kort Marie. God ide med vinduet og gardinerne.

Sanne sagde ...

Rigtig, rigtig sødt baby kort :)

Pia sagde ...

Det er super sødt med så mange fine detaljer. Tak for dit bidrag Marie og tak for den udførlige beskrivelse. Jeg er vild med den stork!!

Heidi sagde ...

Hvor er det super sødt kort :)

Hellemor sagde ...

Super sødt baby kort og mange tak for fiffet med himlen.

Christiana sagde ...

You did such a beautiful job, Marie! I love this card! Those curtains make the perfect frame. Very sweet.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails