Sider

torsdag den 24. marts 2011

Emboss resist

En av de teknikker jeg benytter meg absolutt mest av er "emboss resist", her er mulighetene mange for et flott resultat!
På dette kortet har jeg stemplet CG301 Luscious Floral Background på akvarell papir med Versamark, og embosset med blankt pulver. Så har jeg brukt Ranger's Ink Blending Tool til å påføre Distress inks Tumbled Glass og Chipped Sapphire, for deretter å spraye over arket med en mix av vann og Perfect Pearls. Dette gir et fantastisk fint effekt når det tørker! Når alt er tørt har jeg malt inni de to største blomstene med Broken China for å fremheve dem litt. 

Papirblomstene har jeg også fargelagt med Distress inks, Spiced Marmelade og Worn Lipstick, utgangspunktet var disse hvite blomstene.
Fargen kan påføres med Ink Blending Tool (litt lysere farge), eller ved å gni blomsten direkte på stempelputen (mer intens farge). Noen felter vil få mindre eller ingen farge, men ta det rolig, det ordner vi nemlig ved å spraye blomstene med vann, evt mixen vann/Perfect Pearls! Da flyter fargen utover, og blir jevnere. Blomstene er pyntet med hvite perler. Teksten er fra CL508 Luscious Pattered Flowers.


Ha en kreativ weekend!
Anette

8 kommentarer:

LindaS sagde ...

Superflot - jeg er vild med farverne og teknikken er også en af mine favoritter.

martina's kaartjes sagde ...

very pretty card !
greetings, martina
x

Sanne sagde ...

Super flot kort Anette -sjovt med røde og orange blomster mod den blå baggrund!

Karina Beck sagde ...

Hvor er det smukt!

Heidi sagde ...

Rigtig rigtig flot :)

Pia sagde ...

Virkelig smukt kort, Anette! Jeg har stadig det stempel liggende på bordet her - du har inspireret mig til at tage det frem ;)

Hellemor sagde ...

Fantastisk distressed baggrund og et flot design.

Marie / Legojenta sagde ...

Kjempelekker bakgrunn! Takk for at du deler dette kortet med oss =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails