Sider

søndag den 20. marts 2011

Distress stains (nyhed fra Tim Holtz)

Jeg har leget lidt med de nye Distress Stains fra Tim Holtz og jeg må sige at de er lækre at arbejde med. De fåes i 12 kendte distress ink farver, men Tim Holtz fortalte på CHA at han selvfølgelig håber at Ranger snart kommer med resten af farverne.  Udvalget af farver er nu lækkert og der er mange af mine yndlinge iblandt.

Her er et sæt som jeg har lavet - samme kort design - men med hver sin distress stain farve. Baggrunden er farvelagt med distress stains - nogle af dem har jeg blot indfarvet - andre har jeg mistet med vand over hele overfladen inden jeg tørrede dem med min heatgun. Farverne er flydende og er supergode til at blende og mixe med vand. jeg kan godt lide det udtryk man får med misting...
Den udklippede blomst er embossed med hvidt pulver og farvelagt med Stains - super super nemt!! (p.s. Vintage Photo mangler på billedet - den kommer på lager i næste uge)


Her Broken China (jeg har altså lige genopdaget den lækre farve - mums!!)  Denne baggrund har fået et spøjt med vand før tørring med heatgun. Herefter har jeg stemplet med Broken China distress ink pad - man kan også bruge distress stains til at sværte stemplet med og så stemple. Det giver et mere distressed look (det gjorde jeg med den lilla - da jeg ikke selv har den som pad).

 Wild Honey & Peeled Paint
 Weathered Wood & Antique Linen

Og her har jeg blandet Broken China og Peeled Paint distress stains - bare lagt dem overpå hinanden - og fået denne flotte turkisgrønne farve!!!


Brugt på dette kort...
 Materialer:
Stempler: Hero Arts Blossom Art (kommer igen) - se også denne her, Hero Arts Line Dots, Hero Arts Find Joy (kommer igen!)
Inks: Distress Stain broken china & peeled paint, Memories dye ink white, Hero Arts Chalk ink Night.
Papir: Bazzill Kraft, Making Memories, Core'dinations.

Og distress stains er supernemme at bruge når man skal indfarve bånd! Jeg har indfarvet noget af det lækre tynde silkebånd her i samme turkisgrønne farve !! HUSK engangshandsker!!
Hænger du stadig med? Laaaang indlæg - I know...  :))

Her til sidst en video som jeg selv optog på CHA messen hvor Tim the man viser Distress Stains:


RIGTIG GOD SØNDAG!!!

14 kommentarer:

Sofie sagde ...

Nøøøj det ser lækkert ud Pia!! Jeg har også altid elsket broken china men tumbled glass er også bare mums:-) det er vist et must haveengang også;-)
Knuser og god søndag

Heidi sagde ...

Wawww hvor er de bare flotte - og noget nyt spændende jeg skal ha luret mere på kan jeg se :)))

Jette / ma11edina sagde ...

Woow...kanon flotte kort, og sikke en effekt! Ser vildt meget frem til dit besøg hos os i scrapklubben...evt. med Distress Stains ;))
God søndag. Knus Jette

Karina Beck sagde ...

Hvor er det nogle lækre kort.
Jeg glæder mig så meget til de Stains kommer hjem til mig. ( De nåede det desværre ikke til weekenden ; ) )
God søndag.

martina's kaartjes sagde ...

WOW !!!need to get started I think !!! What a lovely creation !!! love it !! I'm a fan !
thanks for sharing,
greetings, martina
x

Mio sagde ...

Wow det ser godt ud : ) en skam jeg ikke nåede at "lege" lidt med dem til Convention ; )

Hellemor sagde ...

WOW, siger jeg bare. Det er vist et "must have" og lækket det med at de kan blendes.Det er en smuk farve du har blendet.

Vildt flotte kort du har lavet. Du har vist rigtigt hygget dig.

God søndag.

Marie / Legojenta sagde ...

Så spennende, nytt produkt! Takk for at du viste det til oss =)

lam sagde ...

Hvor de flott eud alle dien kort og jeg tror bestemt at dette produkt går kunne gå hen og blive endnu en af mine Tim favoritter

Joan sagde ...

Det ser rigtig spændende ud, hvad skulle vi dog havde gjort uden Tim Holtz og hans fantastiske produkter.. Rigtig flotte kort :)

Netti sagde ...

Uhh hvor jeg glæder mig til at du kommer ned til os og leger med os i holstebro..og som jette skriver måske med Distress stains? Det ser spændende ud.
Smukke kort du har lavet i vildt lækre farver!
Tak for videokigget også :)

Betina Olesen sagde ...

Hvor er det bare en række skønne kort... især er jeg da helt vild med det turkise (var det broken china, du kaldte den)... mums...
kan du have en fantastisk uge... Knuz

Gitte sagde ...

De er bare så skønne de nye distress farver og sikke nogle flotte kort, der blev ud af det ...godt jeg fik købt nogle hos dig på Conventionen ;-))

Anette H sagde ...

Dette er definitivt "must haves"!!!
Fantastisk serie med kort, Pia, supert design!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails