Sider

mandag den 16. april 2012

SAM - tak for sidst & en giveaway!

Tusind tak for sidst - det var en skøn weekend i Roskilde Hallerne. Karina hjalp hele lørdagen - det var både Jan og jeg MEGET glad for ;)) Jan knoklede begge dage - og ja I kender jo ham efterhånden - han er lidt af en drillepind, ikke? ;) Vi havde for travlt og fik desværre ikke taget billeder - men her er et lige før lukketid - søndag - lidt sløret kvalitet - måske fordi vi var meget trætte! ;))

Hvor er det skønt at møde så mange herlige mennesker som deler denne hobby - man er helt høj efter sådan en weekend! Tusind tak for den gode stemning overalt!!


Bettina Hobel kom forbi med den skønneste buket til mig søndag morgen (og jeg blev så rørt og fik blanke øjne). Tusind tak for det Bettina! Du er bare for sød! xoxoxo...


Jeg holdt kortkursus på SAM i år. Desværre fik jeg ikke selv taget nogle billeder. Men Maria fik lavet dette flotte layout så det fik jeg lov til at vise her på bloggen.! Super flot, synes I ikke!! Tak Maria!
Og tak til mine søde kursister for den fine feedback!


Og her et shot af Fifty som fik en ny kasket med OWH logo - Lisbeth & Rikke havde været forbi OWH på CHA2012 messen ! Cool! I kan se et meget bedre billede af Fifty på OSH bloggen her.

Her kan I også lægge et gæt på hvor mange kort, der blev samlet ind til OSH på SAM (se mere på OSH bloggen - der er en lille gevinst).  Wow - der var mange kort!!Og så synes jeg også at jeg ville give en lille after SAM giveaway! ;) Alle kan deltage - så læg en besked her på dette indlæg senest søndag, den 22.april kl. 23.59 så trækker jeg lod om dette Lawn Fawn stempelsæt.


46 kommentarer:

Mau sagde ...

Selv tak for en dejlig weekend på SAM, og ja alle de søde piger der har fortalt om dine skønne ting, har jo helt ret i at der er meget lækkert. Og så har jeg osse fundet vej til din blog, skønt, den kommer straks på min blogliste :)
Og nåe ja, jeg vil da ikke have noget imod at vinde den giveaway, den er jo bare skøn.

Tina M. sagde ...

1000 tak for en herlig weekend - jo, man bliver faktisk lidt høj af stemningen der :-)
Skønt stempelsæt du har sat på højkant - det vil jeg da gerne vinde :-)
Mange hilsner (også til din drillepind af en mand ;-) ) fra Tina M.

nedergaard sagde ...

Det lyder som en super skøn dag... villa da gerne have været der.
Det fine stempelsæt kan jeg da godt bruge;-)
Ha en god dag

May Britt sagde ...

Ja i kampens hede får man ikke altid tid til at tage billeder men det betyder jo at der har været en massen dejlige mennesker på SAM... flot LO og meget lækker giveaway... Go' tirsdag

Mio sagde ...

Selv tak Pia det var super hyggeligt som altid : ) lækkert Lo Maria har lavet : ) super sødt af Betina sådan at give dig blomster : ) flot buket.
Er gået i tænkeboks til gættekonkurancen hos OSH der er godt nok vild mange kort, heldigvis : )
Den give a Way må jo selvfølgelig gerne komme herh jem og bo : )
Rigtig god tirsdag

10na sagde ...

Lyder som en fantastisk weekend. Ærgerligt at jeg ikke kunne være med. Tak for din "update" af weekenden, så ved jeg hvad jeg er gået glip at ;o)Lækker give-away, IH hvor du forkæler os - tak for chancen og held og lykke til os alle, kh 10na

jgthrane@yahoo.dk sagde ...

En skam der er så langt til Roskilde her fra det mørke Jylland,
ville gerne have været med på SAM her.

Lawn Fawn stempelsæt må da gerne ende i min samling (:-)))

Bortset fra det - "Love doing business with you", Pia.

mvh/
J. G. Thrane
jgthrane@yahoo.dk

Mulle sagde ...

Tak for en helt fantastisk weekend. kursus, konkurrencer, inspiration, ny viden og en masse flinke mennesker... Det er helt sikkert noget jeg gør igen ;)

en ekstra lille premie ville da ikke skade ;)

Mulle

Charlie sagde ...

>Også STOR tak for sidst fra mig og hilsen fra Fifty. Jeg sidder netop og aer mine fine nye ting og hygger mig med at læse søde og sjove kommentarer - heriblandt din. Stor tak fordi du altid er sød til at påtænke OSH både med dine fine kort og flotte præmier. God arbejdslyst med at få alt pakket ud igen og hils Jan =0).
Hilsen Charlie - NU uden stok....

Mette sagde ...

Selv tak, både til dig, Karina og drillepinden...ja der var vist ikke mange af os som ikke lige fik en lille kommentar med på vejen ;-). Det er den gode stemning der gør at man hygger sig, sådan en hel weekend.Tak for din tålmodighed når vi kommer og stiller 117 spørgsmål ;-)

mette v hvistendal sagde ...

det ser ud til i har haft en rigtig god wekend, er slet slet ikke misundelig. fed lille præmie du har fundet
klem

Anne Thormose sagde ...

Det ser ud til at have været en rigtig god weekend. Og sikke en skøn præmie, du har fundet. Jeg gad godt vinde sådan et Lawn Fawn-sæt - det ville være det første, men bestemt ikke sidste i samlingen. ;o)

Dorte sagde ...

Hej Pia. Det ser ud til at i har haft en skøn weekend på øen. Det er en skam at man ikke kan deltage i alle de dejlige arrangementer rundt omkring i landet. Jeg trøster mig med, at jeg jo bor så tæt på dig :-)

mariala sagde ...

Ser ud som om, I havde en fantastisk weekend, var desværre selv forhindret i, at deltage denne gang. Så chancen for, at vinde dette skønne stempel roder bod på min ærgelse over, at jeg ikke vat til stede til SAM.

Louise sagde ...

Tak for en rigtig hyggelig SAM - den første for mit vedkommende.
Jahhh, fandt ud af at Jan var noget af en drillepind da han bad mig om ikke at rydde bordene med min gravide mave - hahahaha :D

BTW - FED stempelpakke :D

Fru terp sagde ...

Også jeg vil sige tusind tak for en skøn weekend. Og tak for inspiration. Det kan man jo få masser af hos jer. En hyggelig bod at komme i. Med superfantastiske varer.Det er så et dejlig dyrt bekendtskab for mig:-), så godt der kun er Sam 2 gange om året. Glæder mig til næste gang.

Annette Vesth sagde ...

Hej Pia. Dejligt at læse om så mange glade mennesker, som har haft en dejlig weekend.

Gitte Jensen sagde ...

Det ser ud til at i have det rigtig hyggeligt ;)
Jeg vil gerne deltage i din give-away :)
Kh Gitte

Sabina Bjerre sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud :)
Håber i havde en hyggelig dag!!

Og sikke et skønt stempelsæt!! Det kan man da helæt sikkert bruge!!

KnuS fra mig

Anonym sagde ...

Hej Pia

Tak for et super godt kursus og en hyggelig SAM. Tak for de søde ord om mit LO :)

Jeg kiggede godt nok langt efter det stempelsæt - så jeg er helt sikkert med på en giveaway ;) hihi

God dag!

Grete sagde ...

Det lyder til at ha' været en super god weekend, kan godt forstå at I var trætte søndag aften.
Ja vi kan nok godt give dig ret i, at Jan er lidt af en drillepind, men det er nu dejligt at han gider at deltage i de arrangementer, det er altid hyggeligt at hilse på ham.
Flot buket du har fået - fuldt fortjent.

gretheB sagde ...

lyder som en skøn weekend - og lidt hårdt. Men som du skriver er det jo skønt at være sammen med mennesker som deler ens hobby. Jeg var desværre ikke til stede, men jeg kan godt lide at læse om oplevelser omkring vores skønne hobby. Flot buket.
Et dejligt stempel og jeg vil da også gerne deltage i konkurrencen.

Gitte sagde ...

Selv tak for en skøn week-end og tak for et rigtig hyggeligt kortkursus. Det er altid rart at få ny inspiration. Hvordan kan man andet med dine smukke kort :-)

Hanneby sagde ...

Kære Pia ..

Selv tak for en dejlig weekend på SAM, - :)

Dette dejlige stempelsæt gad virkelig godt at bo hjemme hos mig .. :)

Knus fra Hanneby

Malene sagde ...

Ja, en dejlig weekend - også den første af slagsen for mit vedkommende.

Jeg deltager også MEGET gerne i din give away. Et lækkert stempel sæt, ja tak ;-)

Jette W sagde ...

Det er altid hyggeligt at hilse på jer og handle hos jer.
Der er altid et smil på læben.
God weekend.

Linda sagde ...

Selv tak for sidst Pia, det var en fantastisk weekend. Og bestemt ikke sidste fang jeg tager turen til øen. Mange hilsen Linda og hils Jan :-)

jane sagde ...

Det lyder da til at have været en hel fantastisk weekend.. ville ønske jeg havde været med..

En give-away er jo altid sjovt.. så krydser fingre.. er stor Lawn Fawn fan..

Charlotte Ravn sagde ...

Selv tak Pia, det var super hyggeligt at sludre med dig og drillepinden, som er helt vild god til at stemple! hihi!

Margit sagde ...

Jeg ved ikke om man kan sige tak for week-end'en, når ens dumme ankel begrænser én i at deltage i mere end en god times tid... Men jeg fik da sagt hej til jer og håber, at jeg næste gang er tilbage på scrapniveau så jeg kan være med begge dage og på kortkursus.
Heldigvis nåede jeg at få snoldet lidt, så jeg havde noget jeg kunne ae da jeg kom hjem. Fin give-away du har på højkant, - den må gerne flytte ind hos mig ;o)
Knus

Anne-Mette sagde ...

Det lyder til I havde en travl men skøn weekend. I forstår jo også at skabe en god stemning omkring jer. Ha' en god weekend!!!

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Selv tak, om end mit besøg søndag var meget kort. Glæder mig til en hel weekend til efteråret!

rhh sagde ...

jeg vil da også godt takke for at I gider pakke hele butikken sammen og slæbe den til Roskilde, især fordi det viste sig at I havde lige nøjagtig de 2 ting jeg havde undladt at skrive på min indkøbs- seddel fordi jeg ikke kunne finde dem nogen steder og så hang de lige der :o)

Rikke sagde ...

Selv tak for en helt fantastisk weekend :o)

Ingen tvivl om, at Jan er en drillepind, meeeeeen han er også scraplokker ;o)) Jeg kunne ikke lige beslutte mig for mit køb et par. minutter i luk, til sidst sagde Jan, det må vist være "det med ballonerne" og det blev det så - jeg er SÅ glad for det.

Eva (Fister) sagde ...

Selv tak for en god weekend.
Rigtig hyggeligt at hilse på dig :o)

Annette sagde ...

Karina og Jan var nogle gode hjælpere du havde med til scrap-a-mania. Altid en hyggelig stand du har på messen.

KramKort sagde ...

Dejlig shop I har; fik købt for alt for mange penge der - bl.a pga. dine søde mand og søde Karina, der liiiige skulle vise stempler;-) Lige nu har jeg været inde på din shop og oprettet mig og bliver ved og ved at fylde i indkøbskurven;-) Må desværre nok sortere lidt ind, inden jeg giver min endelige ordre... Ville elske at vinde det dejlige stempelsæt fra Lawn Fawn. Kh. Charlotte

Else Slipsager sagde ...

Lyder som om I havde en rigtig god tur til SAM. Kan være man engang skal se at komme derover igen.
lækkert stempel sæt du har i din candy.

Jette / ma11edina sagde ...

Tak for hygge og snak, det er jo altid skønt og indspirerende at gå rundt på din stand:-))... Der blir jo både talt om stempler, ferie og god vin ;-). Håber at nå med på en af dine workshops næste gang, det kan Jan jo også sagtens klare :-))

Louise sagde ...

Selv tak, havde også en skøn og inspirerende weekend på SAM.

Camilla sagde ...

Tak for en god weekend på SAM . det er dejligt at man altid kan indhente ogse råd og tips hos jer :o)

Sidder stadig og aer mit nye papir .. måske skulle det snart tage i brug..

Anonym sagde ...

Hej Pia.
Ja selv tak for en hyggelig weekend og tak for en ligeså hyggelig snak. Hils din mand. Det er altid hyggeligt at i er med i Roskilde.
Hilsen Birthe Skødt

Bettina Hobel sagde ...

Selv tak for en hyggelig weekend Pia. Det var jo som altid rigtig rart at møde både dig, og dine søde hjælper:). Ville bare ønske at du lå lidt nærmere, så man kunne komme på nogle kurser hos dig. Glæder mig til vi mødes igen.
Rigtig lækkert stempel-sæt:). Hav en forsat god søndag

Mette sagde ...

Selv tak for en dejlig weekend på SAM.

Skønt med en ekstra præmie - den må gerne komme hjem til mig.

Gitte Ottosen sagde ...

Altid inspirerende at se din stand på de forskellige messer, og jeg måtte som altid liiiige købe lidt med hjem :-)
Lækkert stempelsæt, jeg krydser alt hvad der kan krydses for at jeg er heldig i den lodtrækning.

sus sagde ...

Jeg vil også sige 1000 tak for en hyggelig weekendt og for din hjælpsom hed. Jeg vil bare oplyse dig at du har ret i at den plade til stempler med skumgummig i hjørne er helt fantastisk. Nu er jeg blevet helt vild med at lave stempler takke være dig :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails