Sider

tirsdag den 3. april 2012

Miss You kort og lidt fra haven

Jeg fik lejlighed til at lege med de nye stempler fra Studio Calico i sidste uge.  Et af kortene blev til dette simple kort (et af dem som blevet lavet med begrænsede materialer - på "udebane")  - som jeg synes er perfekt til OSH - så det skal Charlie have med i kortkassen til SAM. Jeg håber at få lavet flere inden SAM.

Sættet med fotorammen og globussen hedder Airmail.


Det lille hjerte er punchet ud med denne punch fra EK Success.


Har fået lavet lidt havearbejde idag. Et af projekterne i påsken er at få forspiret - jeg fik idag nogle lækre zinkbakker, som jeg har bestilt på www.zinkbakken.dk. De er super fede og kan stå i en vindueskarm (findes i mange størrelser), så man slipper for det sædvanlige vandpjaskeri!
Her er lige et hurtigt foto af havebordet, som står klar med lidt til projektene her i påsken! Gid vejret ville blive bare lidt bedre, end de lover! :)


Rigtig god Påskeferie til jer som kigger forbi!


3 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Herligt kort,den pink kontrastfarve ser super godt ud :)
Vejret...ja, det er nu lidt træls, når man har ferie..har dog rodet lidt i haven i dag i den smule sol der var... Det lover ellers godt, det du har på havebordet ;))
Rigtig god påske, vi ses til SAM.

Hellemor sagde ...

WAU, Pia. Hvor er det da et smukt kort. Det ser super godt med cirklen og det pink hjerte.

Det er et spændende projekt du har gang i. Det ser rigtig hyggeligt ud og jeg vil håbe at der bliver lidt bedre vejr så det også er en nydelse at lave havearbejde.

God påske.

Charlie sagde ...

Hvor er det et sødt kort Pia og som du selv nævner SUPER godt til det formål. Jeg glæder mig til vi ses til SAM =0)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails