Sider

mandag den 9. april 2012

Gæstebog.

I dag vil jeg vise jer lidt af den gæstebog, jeg er i gang med at lave til min søn, Madses nonfirmation.
Planen er, at jeg vil lave en kasse med forskelligt pynt, lim og pen og så kan gæsterne skrive en hilsen i og være lidt kreative, hvis de har lyst.
På første side har jeg brugt CL573 Make A Date stemplerne til at lave dato og tegnestift med.


På næste side har jeg brugt fiskars punchen Cloud til at lave skyerne med. Og så har jeg brugt stempelsættet fra Lawn Fawn Say Cheese too til at lave de små kameraer og teksten. Derudover har jeg brugt Washi tape og lidt papir rester.


På den næste side har jeg embosset sommerfuglen E5388 Traditional Butterfly på kraft papir og klippet ud i hånden. Uret bag sommerfuglen er fra sættet CL579 Special time og teksten er fra sættet CL584 All the time. Og som pynt har jeg også brugt stjerner og splat fra sættet Splatter& Stars - All Boy, som jeg synes er det lækreste stempelsæt til mænd/drenge.


På den sidste side har jeg brugt sættet Flying By fra Lawn Fawn. Og her er det meningen, at gæsterne kan skrive en hilsen. Jeg skal naturligvis lave flere sider, men her var et lille udpluk. 


Det var alt for i dag. Jeg håber at se rigtig mange af jer til Scrap A Mania i næste weekend.
Karina

8 kommentarer:

May Britt sagde ...

Det er en rigtig lækker gæstebog/SMASHbog... den skal nok blive taget frem i løbet af årene... når jeg er ude til store fester har jeg altid forskellige skriveredskaber , stickers div ting med til at komme i gæstebogen... og bliver altid positivt kommenteret..

Thanni sagde ...

Skøn idé med den gæstebog!

Mio sagde ...

Super god ide og hvor er det nogle lækre sider du har lavet : ) jeg håber alle jeres gæster er med på ideen, for den bliver da guld vær at kunne sidde og kigge i .

KFE Design sagde ...

Det må blive en fantastisk bog at kunne blade igennem, når festen er slut. Måske ikke lige de første dage efter, men når der er gået et stykke tid. Jeg er sikker på, at alle gæster vil være glade for at kunne være med til at give en hilsen også på denne måde. Super ide med at have ting med, som "bare" skal sættes på siderne.

Fru Heisel sagde ...

Det er en fantastisk ide. Jeg lavede noget lignende til min datters konfirmation sidste år. Der var det dog mig, der pyntede bogen, men gæsterne havde mulighed for at skrive hilsner.

Jean sagde ...

Sikken en god ide!!!
Bliver spændene at se hans gæsters kreative sider senere hen når i bladre i bogen :)

Mette sagde ...

Sej gæstebog ! og sikke mange gode idéer jeg lige fik dér ;-) Selvfølgelig ses vi til SAM, men har DU tid til det, når du snart skal holde fest ?

Gitte sagde ...

Det var da en rigtig fed gæstebog. Måske jeg skulle lifte den ide til min søn´s konfirmation.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails