Sider

lørdag den 24. september 2011

stamp & emboss x 2

Jeg tror at det er lang tid siden at jeg har kørt en embossing folder gennem min cuttlebug - men de nye Hero Arts stamp & emboss sæt er bare geniale. Især faldt jeg for Silhouette Vines, som har smukke blomster og et par sommerfugle. 

De er utroligt nemme at bruge - først stempler man sit/sine aftryk og så arrangerer man sit papir i den tilhørende embossing folder efter aftrykket og kører den igennem sin die cut maskine.  Voila!

Her på det første kort har jeg sværtet hele stemplet med Peeled Paint - dernæst har jeg duppet med Fired Brick på blomsterne og lidt Walnut Stain på sommerfuglen. Til sidst har jeg stemplet hele baggrunden med "Friend Definition".  Så var papiret klar til en gang embossing...Her ser man tydeligt hvordan det stemplede er embossed (rejst) - det giver en flot effekt synes jeg. Jeg har iøvrigt stemplet kraft baggrunden med det samme stempel med Latte Chalk Ink - og da jeg har skåret det hvide papir til - kan man lige ane dette bagved.


Det næste kort er lavet med samme  Silhouette Vines sæt. Dette kort er til en helt speciel person som gør meget for en god sag, som er mit hjerte nær. 

Fremgangsmåden til dette look er følgende: stempel med Hero Arts Soft pool på et stykke Walnut Cream karton, dernæst åbn embossing folderen og gnid samme Soft Pool sværte (indvendig) henover den side hvor det embossed ikke er rejst / den side hvor der er printet Sizziz på embossing folderen. Det medvirker at samtidig med at man præger mønstret henover det embossede også farver resten i samme farve. Giver det mening? ;)) Jeg kan godt lide dette tone i tone look, hvor man har den hvide kant udenom...

Sommerfuglene er stemplet og skåret ud med dette nye sæt - Jeg hører til dem der faktisk godt kan lide at klippe aftryk ud - men hold da op hvor ser det flot ud med disse tilhørende dies (det var det sæt som jeg åbnede i denne video).


Endnu et close up af det embossede - tone-i-tone!

  7 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Super smukt i skønne farver... de nye embossing/stempel sæt giver en utrolig lækkert effekt.
God weekend, knus!!!

Mio sagde ...

Hvor er de flotte, bruger meget sjældent embossing folders, men dette gir ret mange muligheder på en anden måde måske skulle man overveje ...

Tak for kigget ; )

Anne sagde ...

Pia both of these cards are so pretty- you are selling me on these new embossing folders bu Hero Arts- love them!

Virginia L. sagde ...

So good that you get to play with the new stamps and toys...Always a delight to see your beautiful work, Pia!! I admire every single card of yours! These are are so understated yet so stunning!

Heidi sagde ...

Hvor er det fantastiske de kort du har lavet - ser super godt ud :)

Gitte sagde ...

Ja - det er godt nok nogle geniale sæt, de der er kommet med.

Og du får det jo til at ligne en million !!

Anonym sagde ...

NÅÅHH - det er sådan du har gjort - kunne ikke helt gennemskue det. Super flot kort og 1000 tak for din pakke med FINE OSH kort. Jeg har til "sidste øjeblik" været i tvivl om jeg kunne komme med til Convention men nu er det sikkert at jeg kommer forbi lørdag - så der kan du få et KNUS IRL. Og mon ikke jeg kommer til at handle bare lidt?? I dag har jeg blogget et kort hvor min datter har lånt mit Hero Art skystempel - det bliver vi da lidt afhængige af tror jeg. Ses ... =0) Charlie - som p.t. er delvis anonym

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails