Sider

fredag den 16. september 2011

En video & et par Giveaways

Jeg vil gerne dele en video med jer i dag ;) Bær lige over med mig for det er min første med tale på. Underligt at høre sin egen stemme ;))  Og undskyld at jeg fjumrer lidt i det ... not perfect !!

Jeg synes bare lige at jeg ville vise de fine nye Hero Arts / Sizzix sæt, som nu er på lager!
Videoen er ikke en fuldstændig præsentation af hvad dies & stemplerne kan - men blot et hurtigt kig på, hvordan pakken og sættene  ser ud live! Se her ....Og det er weekend - så hvad med et par giveaways ? 

1. GIVEAWAY
Jeg har trukket et navn blandt dem, der har været så søde at lægge en kommentar på bloggen i løbet af den sidste måneds tid.   VINDEREN er:

Nygaard/Skødt som lagde en sød kommentar på dette indlæg! 
Tillykke du har vundet dette sæt - jeg kontakter dig lige via din blog - hvis du ikke ser dette her!!


2. GIVEAWAY kræver lidt input fra jer kære bloglæsere! Jeg vil nemlig meget gerne have noget feedback på bloggen og indholdet og vil derfor bede dig svare på nogle af følgende spørgsmål:
  • hvor tit kigger du forbi?
  • finder du inspiration på bloggen og hvad fanger dig især?
  • har du forslag til tilføjelser / ændringer / visning af teknikker eller andet?
  • betyder det noget for dig at vi viser  forskellige stilarter (mine DT medlemmer)
Du behøver ikke svare på alle spørgsmål - men et feedback er vigtigt for mig og det gør at du kommer med i lodtrækningen om dette sprit nye Hero Arts / Sizzix sæt:


Så giv mig dit feedback ved at lægge en kommentar (KUN på dette indlæg) - INDEN 26.09.11!

På forhånd tusind tak for input & feedback!


35 kommentarer:

Curly sagde ...

Jeg har ikke scrappet i laaaang tid, men takket være din video så er jeg blevet super inspireret og klar på at springe ud i scrapperiet igen!!
Små nye tiltag inspirerer mig, som nu med dies med matchende stempler så man ikke skal bruge tid på at klippe som en gal...
Og så må jeg indrømme at jeg er vild med når kortene er enkle og ikke overpyntede, som jo på en måde også er "Hero Arts ish" og der er altid gode ideér her på bloggen uanset hvad man er til = godt med et udvalg af DT'ere med forskellige stilarter...

Vi ses lige om snart
Curly

Dorte sagde ...

Hej Pia. Jeg besøger din blog hverdag. Jeg er meget nysgerrig og elsker at se hvad dine DT medlemmer har fundet på. I er alle super gode og det er dejligt med forskellige stilarter. Jeg bruger din blog til at samle inspiration til hvordan stemplerne kan bruges og jeg kan godt lide at bladre i de gamle indlæg. Super du idag viste de nye varer især papirblokken du bladrede lidt i var super godt, for det er svært mange gange at købe en blok via nettet uden at se siderne. Fedt med de nye dies, men det kræver jo at jeg får mig en big shot.... Knus

Anonym sagde ...

Hej Pia. Jeg kigger forbi stort set hver dag, men indrømmet.. er ikke særlig flink til at få lagt en kommentar. Jeg kommer her pga kortene - kan godt lide, de er "simple" og samtidige utroligt elegante. At I viser forskellige stilarter, syntes jeg er herligt, da det er sjovt og god inspiration, at se de samme farver/materialer brugt på forskellig vis..
Mange hilsner fra Tina M.

Anonym sagde ...

Hej Pia
Jeg kigger også næsten hver dag forbi bloggen. Der er altid så mange skønne kort fra dig og design teamet, og det er kun dejligt med en masse forskellig inspiration :-)
Hav en dejlig weekend.
Mange hilsner fra Carolina

nedergaard sagde ...

Hej Pia.
Jeg kigger på bloggen hver gang der er nye indlæg, enten fra dig eller en fra DT teamet... ligger tit en kommentar også. Jeg bliver så inspireret og får ideer til mine egne kort. Jeg er også tit inde og kigge på teknikker I viser og nyder stor fordel af dem også.
Fortsæt endelig:-)
Ha en rigtig god weekend, knus Lissy

Joan sagde ...

Hej Pia. Rigtig fint med din video, og din stemme lyder nu fuldstændig som den plejer:-) Jeg er næsten på besøg på din blog hver dag, og jeg henter rigtig meget inspiration herfra. Både fra gamle og nye indlæg. Synes det er rigtig godt med de forskellige stilarter, det giver bare ekstra inspiration. Selv er jeg også mest til det enkle.
Rigtig god weekend :-)

Ann Katrine sagde ...

hej
Jeg er inde på bloggen næsten hver gang jeg ser der er nyt og det er der jo tit :-D og webshoppen meget ofte, nok ca en gang ugentligt for at udvælge alt det jeg ønsker mig- og de nye sæt med stempler og dies er lige blevet til endnu et must have. Din video var rigtig god - lav bare nogle flere af dem - også gerne med teknikker/tips.
ha' en skøn weekend

Annette / aka sagde ...

Allerførst vil jeg lige give et kompliment til din video. Jeg synes da, du gør det rigtig godt. Og jeg kan altså sagtens genkende din stemme. Så lav gerne flere videoer.
Og så lidt svar:
1. Jeg kigger forbi hver gang google reader fortæller, at der er nyt hos dig. Desuden hvis jeg skal inspireres - for jeg kan lide den enkle stil og de materialer du/I bruger.
2. Jeg finder altid god inspiration her - især til kort - og bladrer tit tilbage og ser gamle indlæg.
3. Jeg synes, det ville være en god ide at vise de nye ting på video. Feks er det rigtig fint at du bladrer i de nye papirblokke. Jeg har svært ved at forstille mig dem IRL, og bestille på nettet.
(Jeg har faktisk dine nye stempler/dies på min dosmerseddel til convention. Selv om jeg kunne få 10 % fornylig ved at bestille, har jeg valgt at vente og se dem "rigtigt". Kombinationen stemmpel/dies er jo som skabt til mig, der ikke kan klippe pænt ud...))
Det samme gælder med visse "indviklede" teknikker på kortene. Der hjælper en video på forståelsen.
4. Fint at der er flere DT medlemmer, der viser deres ting. Så bliver det lidt mere varieret. Vi har jo alle en speciel stil....så fortsæt endelig med flere DT-varianter.
God weekend.

Thanni sagde ...

Jeg kigger rigtig tit forbi - og synes der er meget at hente her hos dig. Laver ikke mange kort, men mange af teknikkerne der bliver vist og mange af stemplerne kan sagtens overføres til layouts og andet. Så jeg kan sagtns finde inspiration.
Synes det er fint at der er forskellige stilarter, det gør det hele mere "levende" og spændende, for selvom det er samme materialer og teknikker, så er resultaterne og udtrykkene meget forskellige.
...og så er videoer altid et plus - billed tutorials er fint, men en video gør det nemmere at finde ud af finesserne...:)

Anonym sagde ...

Jeg kigger ofte forbi og du har jo et dygtigt design team der gør at det er spændende at være med på sidelinien. Efter hvert besøg her ender jeg ofte i shoppen, for også at se om der er noget spændende nyt der frister. Så keep up the good work, you inspire med ;o) Kh 10na

AGJ sagde ...

Jeg har jo bloggen på googlereader, så jeg kikker ind, hver gang der kommer nyt på bloggen.
Jeg laver mest layouts. Men teknikker og inspiration fra kort og andet, kan jo også bruges til layouts. Det er rart med så mange stilarter som muligt, for at få lidt mere inspiration.
Jeg er vild med tutorials, både billeder og video, det er altid den bedste inspiration. Også til nye indkøb. Nogengange er det lidt svært at overskue, hvordan tingene skal bruges.
Så lad os endlig få mere af det;-)
Ha' en god dag, og tak for en inspirerende blog.

Lotte sagde ...

Hej Pia

Jeg vil da også gerne komme med en kommentar, så du har noget at rette dig ind på, når du og dit hold blogger.

Jeg kommer her rigtig tit. og får rigtig meget inspiration. Jeg kan især godt li´ at der er skrevet hvad der er brugt af produkter og links dertil, da jeg ofte ( da jeg ikke er så meget inde i scrapverden endnu ) har svært ved at forstå de forskellige ord. Når jeg så trykker på de forskellige links, sidder jeg der og siger aha, det var det de mente. Super godt! Din video er helt FANTASTISK. Det giver SÅ meget mere at kunne se tingene "live" så det vil jeg klart anbefale dig at gøre meget mere i. Det var mine gyldne ord. I bund og grund er det STOR ros. Hilsen Lotte

morkreativ sagde ...

Jeg kommer forbi med jævne mellemrum. Kan rigtig godt lide at følge med. Og synes det er rart, at det er forskellige stilarter der bliver vist.
Jeg kan rigtigt gør lide videovisningerne, da det gør man rigtig kan se tingene....

May Britt sagde ...

Følger helt sikkert med hver gang der kommer noget nyt på bloggen... elsker at se hvad andre får ud af tingene og så selv bygge vider på det eller kombinere det på en helt anden måde... Go weekend...

Mio sagde ...

Tak : ) for videoen det var super dejligt at se, lidt mere på dem : ) jeg går og venter på at få nogle hjem, og nu glæder jeg mig endnu mere : )
Jeg har været væk fra alle blogge i lang tid, desværre, men nu er scrappe lysten vendt tilbage og tiden er også mere til det : )
Tidliger har jeg næsten besøgt bloggen hver dag, og kommer klart til at gøre det igen, der er masser af inspartion at hente : )
Det er super dejligt med forskellige DT'er der har forskellige stilarter, og tilgang til de forskellige projekter.
At vise nogle nye vare på video er en rigtig god ide, så ser man mere med
fingerne : )
Rigtig god weekend

Charlotte Ravn sagde ...

Super fin video, så blev man da lige fristet til at bruge penge igen hihi!
Jeg har bloggen her i min Google læser, så jeg ser på den når der er nye indlæg, jeg er bare ikke så god til at få kommenteret! Jeg synes helt klart at der er masser af fin inspiration at hente og at det er en rigtig god ide med et DT team, som laver mange forskellige ting, så der er noget for enhver smag!

Fru Hansen sagde ...

Super fin video du har lavet, dem kan du sagtens fortsætte med;0) Jeg sidder tit og ønsker mig man kunne få matchende dies.
Jeg har ligesom mange af de andre bloggen på min blogliste og kigger forbi hver gang der kommer nyt.
Hvad der inspirerer mig er mange ting... Oftest farver og enkelthed og jeg må indrømme jeg springer let hen over, hvis der er mørke farver eller alt for meget forskelligt på. Men det SKAL der også være plads til, det er jo derfor du rammer så mange forskellige scrappere. Der er noget til enhver stil og det er SUPER;o)
Og jeg kan også sagtens finde på og se på noget af det "gamle", fedt du har alle numrene ovre til højre.
Knus og god weekend. Keep up the good work everybody;0)

gretheB sagde ...

Spændende produkter i din video - glæder mig til at se dem på convention i Middelfart.
Jeg kigger jævnligt forbi da jeg er fast læser, og jeg bliver ofte inspireret af de forskellige kort. For mig er det en stor fordel at de er forskellige - nogle gange ser jeg noget nyt som jeg absolut på forsøge mig med. Det er rigtig godt med alle de nye ting, men jeg bliver så glad når der er lavet noget med nogle af de gamle ting som jeg har - f.eks stempler. Jeg er rigtig meget til vintage og lign, men jeg synes også det godt at se andre ting.
En lille tutorial til f.eks noget pynt, en baggrund eller lignende er spændende. I det hele taget synes jeg det er spændende at lære at bruge de forskellige tekniker, lære noget om opbygning af et kort, og lignende.
Jeg mangler ofte mere tid, men jeg synes rigtig godt om denne blog, og får masser af inspiration

Anonym sagde ...

Hej Pia
Jeg kigger hver dag (..mindst 1 gang hver dag :-)) og selv om nogle af indlæggene tiltaler mig mere end andre, så er jeg blevet inspireret til at prøve nyt. Jeg elsker at se DT'erne bruge stempler på en måde, jeg slet ikke havde overvejet. Jeg tager også jeres udfordringer til mig og får derfor brugt rester, efterårsfarver og hvad I ellers har haft af temaer. Det er fungerer rigtig godt for mig, hvis jeg er gået lidt død i motivationen. Super fin video - det er også en god måde at demonstrere teknikker på.
Ses i Middelfart....
mange hilsner
Annette Vesth

Anonym sagde ...

Hej Pia - En rigtig god ide med en lille video og det klarer du fint. Så det er en god ide:-) Jeg følger med både hvad du laver og dine designer, da jeg har jeg på min google reader så jeg ved når der kommer nyt på bloggen. At se både videoer og små tutorials holder jeg meget af at se på. Men alt har interesse God weekend :-) Mange hilsner Linda Ballegaard

Jette / ma11edina sagde ...

Fed video, dem kan du sagtens lave flere af ;), glæder mig rigtig meget til at modtage mine egne dies+stempler!
Jeg følger bloggen, så kigger så snart der er nyt, og kommenterer så ofte jeg kan.
Jeg henter megen af min inspiration her, det er jo det oplagte sted at hente det, når man leger med sine HA stempler mm. Og med dine dygtige og meget alsidige designere er her jo noget for enhver og i enhver stilart. FEDT!
Jeg bliver inspireret af både farver, temaer, teknikker osv., synes det er en super god blanding af det hele :))
Knus Jette

Grete sagde ...

Hej Pia

Fed video, en rigtig god måde at vise nyheder på. Din stemme er helt som vi kender den. Lav endelig flere, også gerne med teknikker.
Hvor er det bare alt for længe siden jeg har lavet noget med stempler, men får da bare vildt meget lyst til at prøve de nye dies / stempler. Glæder mig vildt til Convention, og til at hilse på dig igen. Jeg skal helt sikkert se mere på de mange lækre nyheder du har.
Jeg er ikke inde på din blog hver dag, men jeg kigger ofte forbi, er desværre ikke så god til at kommentere længere, men det vil jeg prøve at gøre noget ved.
Knus Grete

Anne sagde ...

Hej Pia
I dag blev pludselig til en dejlig og usædvanlig mandag, da jeg så jeg havde vundet det flotte stempelsæt.
Jeg kommer tit på bloggen og nyder den inspiration dit team leverer. Det er ikke altid jeg får lagt en kommentar, når jeg er inde. Jeg er især begejstret for de smukke og enkle kort, som alligevel ofte har et lille twist.
Jeg har ingen forslag til forbedringer, for jeg synes det er en gave at jeg (og enhver anden) kan finde tips og inspiration på din blog. Forskellige stilarter er fint, fordi det der er nyt eller noget andet end man plejer at lave også kan være det der flytter én.

I dag skinner solen - nyd den og ha en fantastisk dag.
Venlig hilsen Anne http://nygaardskoedt.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Hej Pia
Først og fremmest tak for en skøn blog og lækre varer i shoppen :-) Jeg er vist gået hen og blevet helt afhængig :-)

• hvor tit kigger du forbi?

Siden er tilføjet min googlereader, og jeg kigger forbi, så snart der er nye indlæg. Eller det vil sige – jeg kigger faktisk også ofte forbi, for lige at finde noget af alt det lækre, som jeg har set tidligere  Især de smukke kort og teknikgennemgange sidder fast på nethinden.

• finder du inspiration på bloggen og hvad fanger dig især?
Jeg er rigtig glad for de mange teknikgennemgange. Desuden synes jeg ofte stemplerne bliver brugt på en alternativ måde – som f.eks. træet fra sidste uge (var det ikke en kost, det var bygget op med og en arm fra en snemand….)

• har du forslag til tilføjelser / ændringer / visning af teknikker eller andet?
Jeg synes I skal blive ved som nu. Flere sjove alternative måder at bruge stemplerne på, ville jeg dog elske. Det giver ligesom nyt liv til et ”gammelt” sæt – eller lyst til at købe, fordi sættet kan bruges på mange måder. Det kunne evt. være fint at finde en, der kunne lave LO’s med de mange lækre ting i butikken.

• betyder det noget for dig at vi viser forskellige stilarter (mine DT medlemmer)
Jeg synes det er et stort plus, at temaet er så alsidigt.

Venlig hilsen
Ragna Iversen

Anonym sagde ...

Jeg kigger forbi flere gange om ugen! =0)

Lækre og samtidig enkle kort fanger mig (ville vel være underligt andet ) og så når jeg kan se ideer til at stemple mere end jeg får gjort.

Dit nye tiltag med en video er SUPER... og bare rolig - din stemme lyder jo helt som den skal for os andre - det er kun en selv der bliver overrasket (sådan har jeg det også) ALLETIDERS med små videoer - for vi er jo nogen der kun får mulighed for at se dig trylle få gange om året.

Dejligt med DT især fordi de har hver sin stil så det viser den bredde produkterne har i forskellige personers hænder.

Så stor tilfredshed her og ja tak til flere videoer - og gerne med en lille ups - ellers får vi andre jo præstationsangst.
Da jeg p.t. er nødt til at vælge anonym nogle steder og det jo er RET dumt i en konkurrence må jeg hellere skrive HILSEN Charlie =0)

Chaline sagde ...

Jeg kigger altid forbi bloggen når Google Reader siger at der er nye indslag fra jer. Jeg syntes det er så fedt at se alle de flotte stempler i brug, så man bedre får en fornemmelse af størrelse o.s.v. Fedt med videoen...det gav en rigtig god præsentation af de nye varer. En anden ting jeg synes er så godt ved jeres blog er at der ofte er links direkte til de anvendte produkter...så man ikke skal sidde at lede.

Men måske kunne det være rart at se noget mere til når der kommer nye varer....videoen inspirerede i hvert fald til at kigge forbi shoppen.

Men ellers et stort tak for al jeres inspiration...

Anonym sagde ...

•hvor tit kigger du forbi?
Jeg kigger forbi næsten hver dag.

•finder du inspiration på bloggen og hvad fanger dig især?
Der er skøn inspiration at hente - jeg er især til collagekortene, men alt på bloggen er er høj standard.

•har du forslag til tilføjelser / ændringer / visning af teknikker eller andet?
Jeg synes også om at se sneak peaks ol. og ikke mindst din debut på youtube. Cool

•betyder det noget for dig at vi viser forskellige stilarter (mine DT medlemmer)
Ja - det betyder helt sikkert noget. For mig betyder ofte, om jeg vælger et stempel til eller fra.

Af en eller anden grund, kan jeg ikke gemme indlægget med min google-konto ?? Så derfor gemt, som anonym - alias
Gitte Yhman :-))

Lillemille sagde ...

Hrj Pia
Din blog og butik ligger i mine foretrukne og jeg kigger ofte forbi.
Jeg er vild med den nye kombination Sizzix og Hero Art.
Min fantasi kan godt finde frem til nogle dejlige ideer til nye kort m.m.
Hilsen
Birthe

HenrietteH sagde ...

Jeg kikker også stort set altid forbi og beundrer hvad de dygtige designere nu har at vise.. og altid en god ide eller to man lige får med her fra bloggen....

Knus fra HenrietteH

Hilde M. Stafseth sagde ...

Hei Pia! Kjempefin video du har lagt ut! Det er utrolig flott å se nye produkter og teknikker bli vist på video (eller i still-bilder), for det kan være litt vansklig å forstå hvordan nye produkter skal brukes. Dessuten er det lettere å vurdere størrelsen på f.eks stempler når man ser de demonstrert "live".
Jeg er vel en av de faste leserne av blogen her - det er like spennende HVER DAG å titte inn og se hva design teamet har kreert! Det at DT-medlemmene har så ulik stil er helt klart en fordel. Jeg syns også det er bra at de ulike temaene/utfordringene varer en stund slik at vi får sett flere eksempler fra alle DT-medlemmene. Jo flere alternativer som vises, jo lettere er det å la seg inspirere! Jeg har også sansen for utfordringer som dreier seg om å bruke rester/scraps, for jeg er vel ikke alene om å ha MYE i mitt stash som ikke blir brukt... Dessuten hadde det vært flott med flere tips til alternativ bruk av ulike produkter, samt flere eksempler på kort til menn; de er alltid like vanskelige å lage!
Til slutt vil jeg bare si tusen takk for en fantastisk flott blogg - GO Kreative Fornemmelser!

LindaS sagde ...

Jeg følger din blog og er især vild med ideerne til brug af stemplerne, farver og design. Det er et stort plus at materialerne kan købes hos dig når fristelsen bliver for stor.
Jeg har et "par" HA stempler og får dem altid brugt netop fordi jeg bliver inspireret af dig og dit dygtige team.

Jytte sagde ...

Hej Pia.
Jeg må indrømme, at jeg ikke kikker så ofte forbi din side, men nu har jeg tilføjet mig som fast læser, så nu vil jeg kikke ind noget oftere.
De gange jeg har været herinde, har jeg helt klart fundet god inspiration.
Hvis jeg skulle komme med forslag til nyt på bloggen - så ville det være spændende at se, hvilke kommende nyheder du får i butikken. Altid dejligt at gå og glæde sig til nye, lækre varer.

Anonym sagde ...

Hej Pia.
Jeg er rimelig ny inden for scrapping. Så det er første gang jeg er forbi din blog. Det jeg ofte kigger efter når jeg læser bolgs er inspiration til Layouts især, da jeg har svært ved at finde den "lille" detalje og derfor tit kigger på andres LO, for at finde ideer og se muligheder for hvordan den enkelte detalje er stillet op.
Jeg synes det er rigtigt spændende at se forskellige stilarter for det giver mig mulighed for at se hvordan tingene kan gøres på og kan give mig en ide om hvad jeg eventuelt kan li' og hvad jeg godt kunne tænke mig at prøve at lave. Jeg har ikke 100% min egen stil endnu så det er fedt at kunne se noget forskelligt og blive inspiraret af det.
(Har ikke lige nogen forslag eller lign, nu det er første gang jeg kigger her hehe).

- Malene

Anonym sagde ...

Hej Pia

Jeg er herinde når nogen fra Scrapsister henviser til det :-)

Jeg har brug for at se tingene i "liv" så elskere at se de video.

Så forsæt det gode arbejde

Hilsen Tina

Kan ikke lige få lov til at udgiv min besked så prøver om jeg kan som anonym

mrspotter31@hotmail.com hvis jeg skulle være så heldig :-)

Jeanne/Shelle86 sagde ...

Jeg kommer TIT forbi... Minimum én gang om dagen. Jeg roder rundt i gamle indlæg og suger inspiration til mig ;) For min skyld skal du endelig ikke ændre så meget som et komma ;) Men som flere af de andre, synes jeg at disse videoer der viser tingene "live" er en fed idé.

Beklager forresten at jeg ikke er så god til at kommentere. Det må jeg forsøge at gøre bedre.

Mvh. Jeanne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails