Sider

søndag den 22. november 2009

"Ufærdige" kort...

Kender I det? Jeg har i hvert fald altid nogle liggende som jeg ikke er helt tilfreds med. Disse 2 kort startede jeg på helt tilbage da jeg var i Asdal til Scrapamok - og fik dem først færdig for nylig. Det første kort brugte jeg til Jan, som havde fødselsdag i fredags. Baggrunden er noget af det skønne woodgrain papir fra Cosmo Crickets Nutmeg minideck og bambi er stemplet på kork.

Snoren, som jeg har viklet omkring kortet, er bundet ved at punche et lille hul i venstre side og trække enderne omkring foran og bagfra - så holdes det på plads og glider ingensteder :-)


Materialer: Bazzill Kraft karton, Hero Arts Deer, Hero Arts Thanksgiving, Cosmo Cricket Nutmeg Minideck, Twine Creative Impressions, Martha Stewart punch (tag), Hero Arts tags and tickets (happy birthdag på tagget og kuponerne indeni).


Hvad giver man til manden der har alt?! Tja, selvom der er lang tid til så skal han ind og se Mick Øgendahl - med en kammerat eller mig - han vælger selv :-)

Her kan man også se hvordan snoren holdes på plads.


Og dette kort lavede jeg også i Asdal (næsten færdig) - og i princippet er det et af de stempler som bare kan "stå alene" der skal ikke meget til - blot lidt distressing i kanterne. Jeg har dog på dette kort stemplet sommerfuglene på noget Nutmeg papir og klippet ud og sat på med 3d puder.


I dag får vi fødselsdagsgæster - traditionen tro skal vi have Bouef Bourgignon - så vi er tidligt oppe for det skal stå lang tid på komfuret! Og mums, hvor smager det godt! Og vi lavede rigtig amerikanske cupcakes & New York style cheesecake igår - så det bliver godt!

Rigtig god søndag til jer alle!

9 kommentarer:

Sanne sagde ...

Ja jeg var jo med da du lavede disse to kort - dejligt at se dem færdige, de er blevet rigtig flotte!
God fødselsdagsfest!
Knus Sanne

Linda sagde ...

Hjertelig tillykke med din mand i fredags. Og god fødsselsdag for ham i dag. Det er nogle super søde kort, jeg tror nu jeg skal kigge lidt mere på det der kork. Det ser vildt godt ud.

Karina sagde ...

Hvor er det dog nogle lækre kort.
Smart måde at holde båndet fast. Jeg plejer bare at lave små hak i siderne....
Rigtig god søndag.

Hellemor sagde ...

Hej Pia.
Først et tillykke med Jan. Han der da noget heldig at få så super en fødselsdagsgave. ÅH, de mænd er aldring til at finde på noget til og de ønsker aldrig noget.

Godt at du fik kortene færdige og resultatet er så flot. Jeg er da nødt til at eje den søde bambi.

Kender kun altfor godt det med at have halvfærdige kort liggende. Men sommetider hjælper det også at have dem liggende.

Håber at I får en god fødselsdag.

mette wad sagde ...

Uhhh det lyder lækkert :-) og et stort tillykke med Jan, håber i har haft en rigtig god dag.

Flotte kort, det papir er altså bare så skønt. Har været til kreativdag i Asdal i dag og der havde Helle det med.
De stempler du har brugt er altså også bare fantastiske...

Helle Sahl sagde ...

Lækre kort og jeg har lige åbnet den pakke med papir i dag. Suk, hvor er det bare LÆKKERT. Stort tillykke med manden.

Alice Wertz sagde ...

love the woodgrain pp for the first card! love how you used the background cling for the second one, too! I'll have to try and ink mine up!!

Grete sagde ...

Ihh... nogle rigtig lækre kort. Jeg tror jeg bliver nød til at eje det stempel med sommerfuglene på, det er bare så skønt.
Håber I havde en god fødselsdag.

Stamping Cafe sagde ...

Fabulous cards, Pia! I just adore your style!! Hugs!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails