Sider

søndag den 8. november 2009

Utraditionelle julefarver

... er denne uges challenge på Hero Arts bloggen.

Her er et par bud fra mig. Det er godt nok et par dage siden at jeg sidst har flettet julehjerter - så jeg måtte gå på nettet for at finde en vejledning. Det bragte minder frem :-)

Materialer: Bazzill Kraft & Walnut cream karton, Hero Arts Antique Flower background, Hero Arts Holiday Sayings, Bo Bunny double dot Shiitake & island mist, Memories white dye ink.

Og her er close up af det flettede hjerte. Jeg har brugt sandpapir for at få det slidte look :-)


Jeg havde helt andre idéer med dette kort da jeg begyndte. Men det endte altså med nogle traditionelle firkanter som også har fået en gang med sandpapiret - efter jeg stemplede med versamark ink. Det fik faktisk det stemplede til at træde mere frem.

Snefnugget er fra en billig pakke fra Netto - den var hvid - men jeg har farvet den støvet lilla med en akryl paint.

Materialer: Hero Arts Flourish Pine S5247, Hero Arts Holiday Sayings, Bazzill Kraft karton, Bo Bunny Double dot (island mist, powder blue, almond, chocolate), Martha Stewart Twill bånd, Colorbox chestnut roan ink, Adirondack paint dapper (eggplant).

11 kommentarer:

Alice Wertz sagde ...

love the cute little pocket on the first card!! so cute! love the color combination you used in both cards!! beautiful with kraft!!

Marianne sagde ...

Årh hvor er de søde. Dem må jeg osse lifte en dag. Gemmer lige dine billeder på computeren i min inspirationsmappe.

Sanne sagde ...

Dejlige julekort. Jeg har heller ikke flettet julehjerter i mange år!
Lækker effekt du har tilført kortet med firkanterne (sandpapiret) giver det et meget lækkert, rustikt udtryk!
Hyggeligt lige at mødes i Aalborg......glæder mig til at komme hjem og få gang i min nye punch. Endnu engang 10000000000000 tak KYS Sanne

Heidi Ann sagde ...

Super flotte kort.. Hvor er det en god ide m et flettet hjerte på kortet.. Det må jeg også lige prøve.. Lækre farver...
Ha' en god søndag..

KH HeidiAnn

mette wad sagde ...

Hvor er de bare flotte de kort også farverne, så god ide med det lille flettede julehjerte, minder mig om da jeg var lille :-)

Heidi sagde ...

nøjjjjjjjj hvor er de flotte - er især vild med dit julehjerte sååååååååå flot ;o)

Helle Sahl sagde ...

Så skønne kort. Det hjerte er da for lækkert. Super farver.

Karina sagde ...

Rigtig fine kort!

Hellemor sagde ...

Hej Pia.
Hvor er det nogle lækre og rustikke kort du har lavet. Det er en super ide at bruge sandpapir på kartonet og det rå look. Pudsigt jeg har små flettede hjerter liggende der skal på kort til et vennepar. Elsker at flette julehjerter og stjerner.
Dit kort med firkanter er SÅ FLOT. Firkantet lappper- -ja det er noget særligt. Vildt flot snefnug du har sat på. Super flot.
PS: Presset blev da noget større på finalebidraget, da jeg så hvor flotte præmier du har sponceret. Jeg kunne lige bruge det hele.
God søndag aften.

Grete sagde ...

Det er altid en fornøjelse at kigge indenfor på din blog, det giver rigtig god inspiration. Super skønne kort du har lavet, og den lille flettede julehjerte er da bare "cute", er det ikke svært at flette i karton?. Jeg kan rigtig godt lide de utraditionelle farver, og det rustikke look.

Gitte sagde ...

Skøn inspiration til julekort, du her deler ud af. Jeg vil straks "låne" ideen, da flettede julehjerter jo er en skøn juletradition.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails