Sider

søndag den 1. november 2009

ScrapAmok

Igår var der igen ScrapAmok i Asdal ved Hirtshals. Sikke en dejlig dag!!

Tusind tak til Sanne, min bedste veninde for din uvurderlige hjælp! Jeg er så glad for, at vi deler denne hobby og tak for en dejlig dag i dag (søndag) også :-)

Tusind tak til Sofie for arrangementet og fordi jeg måtte være med!

Nu går der vist lidt "Oscar talen" i den ... kan jeg mærke, men stort tak til Birgitte og hendes mor - det var dog det mest lækre mad og kager!! Mums!

Og det var super skønt at hilse på alle jer glade og talentfulde scrappere ... jeg er glad for at Sofie og jeg besluttede at det er jer deltagere der næste år skal vælge vinderne til udfordringerne! Sikke nogle flotte LO'er og kort!! WOW !


Det var jo Halloween - så der var Trick & Treat poser fra Kreative Fornemmelser.... :-)


...og Halloween pynt på bordet....... og endnu et glimt fra bordet....


Jeg fik skam lavet 3 kort! Her er et af dem. En stemplet baggrund, som er farvelagt med voksblyanter. Jeg lover at det stempel bliver bestilt hjem til butikken i den kommende uge :-)
Materialer: Hero Arts Wallpaper (på vej) , Hero Arts Birthday Sayings (på vej), Bazzill Kraft, My Minds Eye Be Loved, Bånd fra Creative Impressions, Voksblyanter.

Et closeup af de intense farver på kraft papiret!

Tak for en god dag! Vi var trætte da vi kom hjem, Sanne og jeg - men Jan ventede os, iklædt en Hull trøje (foldbold) - han havde råhygget sig og spillet foodball manager (men lever sig vel ind i det!) , med et glas rødvin og lidt chips. Så på hovedet i seng for at stå op søndag til 6 timers kortlavning! Sikke en dejlig weekend!

En rigtig god uge til jer alle!!

12 kommentarer:

Karina sagde ...

Rigtig lækkert kort i dejlige farver. Jeg er ikke selv god til at bruge orange.
Det lyder som en rigtig hyggelig weekend. Vi hyggede også på Scrap a mania og nogle var mere kreative end andre ; )

Sofie sagde ...

Selv tak søde:0)
Det var så hyggelig en dejlig dag også kan vi begynde og glæde os til næste gang. Det var som altid en dejlig butik du havde med!

Kortet, det er fantastisk flot og absolut ikke mindre flot i virkeligheden;0)

Knus

mette wad sagde ...

Hej Pia. Selv tak for en rigtig hyggelig dag, og sikke mange skønne ting du havde med. Skønt med halloween temaet, har ikke selv gået så meget op i det, men synes egentlig det er lidt hyggeligt :-) Det kan være jeg en dag kigger forbi... hvis jeg skal mod Ålborg kanten :-)

Og det kort du har lavet er altså bare så fint, skønne farver.

Sanne sagde ...

Hej søde veninde!" Tusind tak for en rigtig dejlig weekend. Jeg havde en fin tur hjem og nåede Hellerup i tide til Forbrydelsen.
Jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal ses :0)
Knus Sanne

Heidi Ann sagde ...

Selv tak Pia.. Det var nemlig en super dejlig dag.. Og som altid en skøn butik du havde taget med.. Glæder mig til at få gang i mine nye sager, er begyndt i de små.. hihi
Ha' en god dag..

Kh HeidiAnn

Grete sagde ...

Det lyder til, at I har haft en rigtig dejlig dag i Asdal, og så fine de haloween poser ser ud.
Super flot kort, som du har malet i skønne farver. Jeg kan se, at der er endnu et stempel jeg skal have tilføjet min ønskeseddel.

Joan sagde ...

Ja, tak for sidst. En dejlig butik du havde taget med, med masser af inspiration. Jeg tror min bankmand er glad for at man ikke kunne betale med Dankort.. Glæder mig allerede til at du kommer med igen til næste år :)

Hellemor sagde ...

Hej Pia.
Mange, mange tak for en uforglemmelig dag. Det er så hyggeligt og så dejligt at hilse personlig på dig og Sanne. Nej, I er nogle søde og hjælpsomme piger. Jeg tror at Sanne skal have et diplom som dagens supersælger :0)
Det er en fornøjelse at se dine kort og den bliver da ikke mindre af at sekortene i virkeligheden. Der er noget over kortene, kan bare ikke beskrive hvad.
Jeg glæder ming til du kommer igen næste år.

Heidi sagde ...

Tusind tak for en super hygge dag - altid en STOR fornøjelse at møde dig og Sanne, i er virkelig et par søde og friske piger ;o)

Super flotte kort du fik lavet, utrolig du fik tid til det :o)

Tanja sagde ...

WAUW hvor er det et rigtig flot kort og jeg er vild med din farvelægning... :o)
Ja, det ser ud til at have været en rigtig god dag til ScrapAmok - Flot pyntede borde og nogle rigtig flotte hatte....
Scrapknuzz Tanja

Betina Olesen sagde ...

Det ser ud til at i har haft en rigtig skøn dag i det Nordyske. Har lige set Sannes billede af jer begge to, dejligt at endelig kunne se jeres sande jeg ...LOL... ajjj pjat ;-)

Tak for sidst, det var rigtig hyggeligt. Det kan da næsten kun være en ommer.

Knuz

Thanni sagde ...

Hold op hvor ser det super ud med de farvede blomster på kortet! ..må da vist eje sådan et stempel tror jeg ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails