Sider

lørdag den 19. januar 2013

En svær beslutning...13 kommentarer:

Hilde M. Stafseth sagde ...

Tusen hjertelig takk for noen fine år med mye inspirasjon og hyggelig treff i Roskilde! Jeg vil nok savne både bloggen og butikken din!

Mette sagde ...

Åhhh..det er jeg ked af, men kan sagtens forestille mig at det et kæmpe arbejde at have en webbutik. Du har haft din egen lille niche, som vi alle vil savne. Til gengæld bliver det rigtig hyggeligt at møde dig som scrapper og kortmager, ved de lange borde...
(også på sjælland, ikk´?)Held og lykke fremover...

Jean sagde ...

Åhh det trist snøft...
Du jo en af mine favorit butikker:(
Men jeg forstår dig virkelig godt..
Livet er for kort til at kun bruge det på arbejde.. Der skal være plads til fritid, hygge med familie, venner og sine hobbyer... og har man ikke den tid, vil livet til sidst mangle indhold som giver os energi og glæde...
Jeg er rigtig glad for den tid jeg har kunne shoppe hos dig og alle de fantastiske ting du har sørget for at skaffe hjem, så det vil jeg savne rigtig meget...
Jeg håber du kommer til at finde mere tid til selv at scrappe nu og måske endda kommer til scrap´n´dream eller noget og scrapper med os andre i fremtiden :)
God vind fremover herfra mig af :)

Thanni sagde ...

Selvom det er trist, så er man jo somme tider nødt til at træffe nogen valg, og jeg er sikker på at du har truffet det valg, der er bedst for sig - og jo fritid har vi alle brug for, ellers bliver det hele da alt for surt ;)

Charlie sagde ...

Har allerede skrevet direkte til dig - men vil dog også tilslutte mig alt der er skrevet her indtil nu. Tænk hvis vi ikke havde haft denne hobby - så havde vi aldrig lært hinanden at kende. Din butik vil blive savnet - det er helt sikkert. Jeg håber at vi ser dig her på Sjælland og der er til hver en tid en plads ved Fiftys og mit bord. =0) hilsen og hils Jan.

Susanne Nielsen sagde ...

Hvor er det ærgerligt for os som scrappere, men har fuld forståelse for din beslutning. Jeg har elsket din butik med varer, man ikke lige kunne finde andre steder. Håber da vi mødes fremover også. Held og lykke med mere fritid og tid til dig og din søde mand.

Hilsen
Susanne, Birgits kusine

Gitte sagde ...

Kære Pia
Jeg har allerede sendt dig en mail - men vil også kun sige, at din butik har været min absolutte favorit og jeg har nydt at handle hos dig.
Held og lykke med det hele...vi ses forhåbentlig et sted ude i landet ?
kram Gitte

nedergaard sagde ...

Jeg har også skrevet til dig, men vil også lige her tilslutte mig de andres ord.
Håber du stadig vil bidrage på din egen blog med spændende kreationer.
Håber snart vi ses, knus Lissy

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, du får også mine ord med her på bloggen, og som jeg skrev i hilsenen til dig i går, så er jeg virkelig trist og ked af at shoppen lukker, shoppen og i har virkelig altid været en fornøjelse at handle og sludre med. Men som sagt, så forstår jeg også, og har stor respekt for din beslutning. Pøj pøj, og så håber jeg snart vi ses til crop et eller andet sted. Stort knus fra mig

Scrap tøsen sagde ...

Ja, hvor er det trist at den fedeste scrap shop i DK lukker. Men det vigtigst i livet er, at man har tid og overskud til sig selv og familien. Har man ikke det, hviler der et kæmpe åe på ens skuldere, og så går man ned med stress på grund af dårlig samvittighed i stedet for. så tommel op herfra, for dit valg. Vi må forsøge at finde vores Hero Art m.m. andre steder (vi er jo blevet afhængig) :)
Jeg håber også, at du vil sætte lidt på din blog en gang i mellem. Jeg (og mange andre) elsker jo din stil og finder inspiration på din blog.
Du må også hilse Jan mange gange. Han har altid været et hyggeligt og festligt indslag på de forskellige arrangementer, han vil også blive savnet.. :)
Pas nu godt op dig selv og håber at vi ses til f.eks. SAM, jeg holder også gerne en plads til dig:)
De bedste hilsner og kram
Lizzie

Grete sagde ...

Ja jeg kan også kun stemme i med de andre som har skrevet, og sige at shoppen vil blive savnet, og det har været en stor fornøjelse at lære både dig og Jan at kende.
Held og lykke med Jeres videre færden.

Anonym sagde ...

Jeg kan kun tilslutte mig ovenstående og vil ønske dig held og lykke fremover.

Hilsen Vivi Svendsen

NygaardSkødt sagde ...

Kære Pia
Det er jeg ked af at høre, for bloggen og webshoppen er en dejlig kilde til inspiration. Jeg har dog stor respekt for din beslutning, for hensynet til dig selv og familien må komme først. Jeg ønsker dig alt godt i fremtiden.
Knus Anne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails