Sider

tirsdag den 16. august 2011

Tag med Classic Fabric Design

Kære bloglæser!

Dagens kreative idé er et lille gave tag, som jeg har lavet ud af rester fra et embossingprojekt jeg var ude i for snart længe siden. Jeg havde vist gemt det fordi jeg holder utrolig meget af de farver jeg havde arbejdet med, men jeg kunne ikke anvende hele stemplet, da embossingen slog fejl hist og her. Men ved lidt klipperi og skæren til, kan du sagtens få noget ud af dine mislykkede projekter.


Classic Fabric Design er efter min mening et af de smukkest Cling stempler Hero Arts har lavet. Det kan anvendes på utrolig mange måder og du kan skære til og kun anvende små dele af stemplet. Her har jeg anvendt stemplet til teknikken Resist Embossing. Kender du den ikke allerede er her en lille video, der viser hvordan :)

Den lille sommerfugl er en anden gemmer fra et projekt der gik galt. Istedet for kortet, som ikke blev til noget, klippede jeg den ud og anvendte den istedet på mit lille tag.


Stempler fra Hero Arts Classic Fabric Design og Antique Engravings
Papir: scraps
Andet: Embossing pulver, Silkebånd og perle


Efter at have skåret det fra jeg skulle bruge til dette tag, er der stadig to små dele tilbage, som sagtens kan være søde på et andet projekt.


Det blev da til en meget sød lille fødselsdagshilsen ikke?

Så venner - dyk ned i resterne og få nye idéer her på siden i den kommende tid!

På kreativt gensyn!
Sanne

2 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Hvor er det smukt!!!

Heidi sagde ...

Hvor er den blevet flot - øv jeg er ikk god til at bruge mine cling stempler, de vil ikk som jeg vil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails