Sider

lørdag den 20. august 2011

1 stempel/3 kort & color inspiration

I sidste uge lå disse rester tilfældigvis sammen på mit scrapbord - jeg kan godt huske at jeg har været betaget af denne kombination før - men nu lå de her igen midt på mit bord og så tænkte jeg - nu må jeg få lavet nogle kort i de farver (brugte mine rester selvfølgelig!)  

Jeg lavede 3 kort med udgangspunkt i samme stempelsæt - nemlig Lawn Fawns Admit One.


Her har jeg stemplet karrusellen på  kraft papir - farvelagt med copics. Dernæst maskeret karrusellen med en post-it og stemplet baggrunden med det skønne Life of the Party Dots baggrundsstempel.


Båndet er det cremefarvede silkebånd fra May Arts som jeg har "farvelagt" med de samme copics farver. Jeg havde ikke lige den orange farve i bånd! Og som I kan se har jeg stemplet det indvendige af kortet med samme dots stempel - i en orange farve. I love dots!!


Næste kort er med teknikken "resist embossing" - dvs. jeg har stemplet karrusellen 3 gange med Versamark ink - varmet med hvidt embossing pulver og så med en ink applikator har jeg distresset baggrunden i de 3 farver Walnut stain, Worn Lipstick & Spiced Marmelade. Man kan også lige ane at jeg har stempel "en halv karrusel" i hjørnet på indersiden af kortet.Teksten er også embossed med klart embossing over memories dye ink (ja - jeg var hurtig der - for normalt anbefaler jeg ikke denne ink til embossing - den tørrer for hurtigt)  Filt hjertet er fra gemmeren.


Sidste kort er simpelt og også lavet af rester - jo jo jeg gemmer alt som Sanne siger!! Jeg er igang med at fylde skuffe no. 3 ! Nu skal jeg også snart have sorteret det! 


Karusellen er "paperpieced" - en god måde at få brugt sine rester på (selv om det her jo ikke er store stykker!) - stempel samme aftryk flere gange på forskellige mønsterpapir og klip ud og sæt sammen som man lyster...Og her er alle 3 kort samlet - hvem siger at et stempel er et stempel ? Man kan sandelig få mange forskellige udtryk af det samme stempel!


 God weekend!

6 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Helt fantastisk! Det er nemlig en fed farve combo, som bliver brugt for sjældent. Smukt-smukt :-). God weekend.

Ann Katrine sagde ...

tak for inspirationen - dejligt at se mange måder at bruge det samme stempel på

Leni sagde ...

Can't read your blog :-( but love your cards and I admire your style !

Helle Sahl sagde ...

Super flot og meget inspirerende at du har brugt samme stempel på så forskellige måder. Dejligt også at få brugt lidt rester.

Solveig sagde ...

Hold da op, det ser rigtig godt ud. Det liger et "must have" stempel, men det er der jo rigtig mange der gør :-)

Vicky sagde ...

I've seen all these cards while I was browsing Flickr and I loved them! Had to hop over here and leave a comment too! Thanks for the inspiration! All your projects rock!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails