Sider

søndag den 28. august 2011

Alex roder....

Ja, jeg tør godt vise mit rod ;)) Netto havde fra idag nogle fine små klare opbevaringsbokse til en flad tyver - så der var jo lige anledningen til at få ryddet op i min øverste skuffe i Alex skuffe elementet, som ALTID roder.

Et pinligt FØR billede..

EFTER billede...

Dejligt at få ryddet op og sorteret i det - så blev der også lige lidt til kreative småpiger, som ikke er kræsen ;))


Jeg ved ikke om du lagde mærke til den "klump" af bånd der lå øverst i skuffen ? Jeg gemmer alle små rester bånd for det kan jo altid bruges til et tag  - så jeg havde faktisk planlagt at lægge båndene frem på bordet og så tage udgangspunkt i farverne og lave tags dertil....  

Men ak, jeg sad fast i en opgave til Lily Pad Cards med deadline i morgen, så jeg nøjes med at vise jer et lille julekort - faktisk også lavet med rester... Bilen er embossed og farvelagt med distress inks - jeg har bare klippet en ink pude i stykker og brugt fingerne... Easy peasy...

Bazzill rester, Fiskars punch, diverse distress inks.

Ha en god søndag!!!


4 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Ja hurra for Netto ! hihi. Sikke en fin skuffe du har nu.
Jeg har tidl. købt knapper i pastelfarver i Netto, og i dag var de der så i klare farver. Så nu er jeg dækket ind - uanset hvilke farve der skal bruges....i de næste mange, mange år !

Dit julekort er bare så fint. Flot distressing. Og sødt motiv.

Hellemor sagde ...

SUK, Hvor smukt. Hvor må det være dejligt at have sådan en orden. Jeg gemmer som du ved også ALT. Jeg opbevare mine båndrester i et stort glas som har så stor en åbning at jeg kan få hånden derned i.

Altså, Pia su kan det med at lave enkle og flotte kort og dit julekort er ingen undtagelse.

Charlie sagde ...

Dejligt at få lov til at se andres "rod" så jeg kunne bedst lide "før"billedet. =0) Og smart at have en kommode med et navn man kan skyde skylden på - det skal jeg huske. Dit julekort er skønt uanset om det er easy-peasy eller ej. Hente juletræ er jo en VIGTIG ting !

Helle Sahl sagde ...

Dejligt julekort. Sød og sjov ide.

Skønt at se lidt rod hos dig også ;o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails