Sider

tirsdag den 3. maj 2011

Babykort med Lawn Fawn

Hej bloglæser!

Så blev det maj og denne måneds tema er børnekort. Jeg har valgt et af de utrolig søde sæt fra Lawn Fawn til mit blogindlæg. Det første kort er til en lille pige. Jeg har brugt den søde lille uro fra sættet, hvor jeg først har stemplet på mit papir og derefter tilført stjernerne og månen med 3D puder.  Uroen har fået lidt glossy accenst for det fine "shine". De små "sting" i siden er påført kortet med en hvid pen.
Det næste kort er til en lille dreng. Jeg er helt vild med den søde stork i sættet her. Kortet er bygget op med små cirkler, hvorpå jeg har stemplet motiverne, farvelagt og dekoreret med henholdsvis glitter glue og glossy accents. Kanten på kortet her har ligeledes små hvide "sting" for at danne en ramme.

Andet: Bo Bonny papir, Kraft , Glossy Accents, Pro Markers


Det sidste kort jeg har lavet med dette søde Lawn Fawn sæt er egentlig ikke et babykort men kan sagtens bruges til lidt større børn.
Jeg synes den lille ovn med en muffin der kigger ud er SÅ skøn! Jeg har brugt et lille stykke overhead som "glaslåge" i ovnen, og knapperne har fået lidt glossy accents.Det var alt fra mig denne gang. Håber I fandt lidt ny inspiration her på Bloggen og god fornøjelse derude!

Kreative hilsner
Sanne

5 kommentarer:

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Hvor er det nogle skønne og anderledes babykort... søde stempler og dejlige farver!!!

LindaS sagde ...

Totalt søde kort. Er især vild med "uroen".

donna mikasa sagde ...

Wonderful baby cards, Sanne! I love them all!

Mette W. Sørensen sagde ...

Hvor er de alle nogle søde kort, herlige stempler:)

Hellemor sagde ...

Hvor har du været flittig. Det ene skønne kort efter det andet. Super cute babykort og stempler er rigtig søde.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails