Sider

tirsdag den 26. april 2011

Konfirmation og forår.....

Tænk engang som tiden flyver afsted. Snart vender vi bladet i kalenderen og tager hul på maj, som bla. er den store konfirmations måned. Jeg har lavet et par kort som begge kan bruges til konfirmation eller bare som en lille forårs hilsen.


Hero Arts stempler: Friend definition, With Sympathy og Birds and Butterflies
Ink.: Distress ink Milled lavenderBundled sage og Hero Hues Chalk ink Grass
Papir: Kraft og Bazzil Smoothies walnut cream


Her på det første kort har jeg brugt forskellige teknikker. Baggrunden er stemplet med cling stemplet Friend definition. På den lille kraft label har jeg stemplet med den søde lille forårsblomst fra sættet With Sympathy, som er en af forårs nyhederne fra Hero Arts. Jeg har anvendt Memento Markers til farvelægning af mit stempel. Memento Markers er super til farvelægning af stempler, hvor du gerne vil have forskellige farver på samme stempel. Et lille tip.... er "stempel fladen" lidt større end dette, kan det anbefales lige at "miste" med lidt vand (hold god afstand til stemplet så farverne ikke flyder sammen), da farverne ellers godt kan tørre lidt ind inden tryk ;)
Til den nederste del af kortet har jeg anvendt et af mine gamle Hero Arts stempler Birds and Butterflies. Jeg har brugt teknikken resist embossing, og farvelagt med Distress Ink.


Hero Arts Stempler: Old letter writing, Life of the party dots, High Heels
Papir: Bazzil Smoothies walnut cream og Hero Hues

Mit næste kort er et rigtigt "tøse-kort". Jeg har brugt en af de sjove sko fra endnu et gammelt Hero Arts sæt "High Heels". Skoen er embossed i hvidt på kraft, klippet ud og sat på en baggrund af labels 8 i to forskellige størrelser. Den største labels er stemplet med baggrunds stemplet Old letter writing, og den mindste med Life of the party dots (her har jeg anvendt Water Mark Dazzle Champagne for vandmærke udtrykket). Den fine grønne kant udenom den største label får du ved at lime din store label på et farvet papir og så i hånden klippe et par mm fra kanten :).
Som finish på mit kort har jeg bundet en sløjfe af det lækre silkebånd fra Creative Impressions og sat en lille papirblomst på skoen.

Det var alt for idag. Håber du blev inspireret!

Kreative hilsner
Sanne

4 kommentarer:

Heidi sagde ...

Super skønne kort - og skoen... den er da for fed :)

Kathy (krolski) sagde ...

Beautiful cards Anette!

HellePF sagde ...

Sikke nogle dejlige kort - kan rigtig godt li' den hvide sko. Flot lavet. Tank for inspirationen

Hellemor sagde ...

Så yndige kort, Sanne. Jeg er helt vild med det sidste og den lækre sko. Det oser af sex and the city ;0).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails