Sider

tirsdag den 5. april 2011

Forårsfornemmelser............

Så fik vi taget hul på april, og det er ikke kun i kalenderen det er blevet forår - også her på bloggen er der forårsfornemmelser :)

Jeg har to påske kort jeg vil vise jer idag. Alt for få sender idag hinanden håndskrevne, personlige små hilsner. Da jeg var barn (for maaaaaaange år siden), var det mere udbredt, at der kom påskehilsner fra nær og fjern. Heldigvis holder sådan nogle kreative piger som os traditionerne i hævd. Påskekort bliver sendt på kryds og tværs af kloden - fra stamper til stamper....hyggeligt!


Til det første kort har jeg brugt den smukke krans af blomster fra sættet "special note of thanks" til at lave en lille påskekrans. Stemplet er embossed i hvidt på hvidt karton, og jeg har brugt distress ink til farvelægning af blomsterne. Blomsterne er pyntet med små perler i hvide og gule nuancer. Jeg har valgt at klippe kransen helt ind til "stempel-linjerne" men er man ikke helt så tålmodig med saksen, kan man sagtens holde et par mm afstand, uden det ødelægger det færdige resultat.
Kraften er stemplet med baggrunds stemplet "Flourish background", hvor jeg har anvendt Shadow inken "Soft sand" for det helt bløde udtryk.
Ja.....og så er der jo lige de to små venner der titter frem fra kransen :)  Det skønne lille træstempel "Three bunnies" er reduceret til two bunnies, klippet ud hver for sig. Til slut en lille fin silkesløjfe - og så har du da såden set et meget sødt lille påskekort - ikk`?
Stempler: "Special note of thanks", "Three bunnies" og Flourish Background

Mit næste kort kræver ikke det store. Jeg holder meget af det enkle design, og dette kort må da siges at være MEGET enkelt!
Den søde lille kanin er stemplet i 3 forskellige nuancer og sat på en baggrund af kraft. Den lille kanin i midten fik så lige en lille strik om halsen, det kan sagtens undlades hvis man synes bedre om det.

Stempel: "Pattern bunny"
Ink: Distress ink Spun sugar og Bundled sage og shadiow ink Soft Pool
Andet: Kraft og Twine


Håber I nød besøget og fandt inspiration til at komme igang med påske kortene.
Rigtig god fornøjelse!

Sanne

4 kommentarer:

Hellemor sagde ...

SÅ SØDE kort, Sanne. Jeg er helt vild med det første. Sødt med de små cute kaniner sammen med blomster kransen.

Joan sagde ...

Jo tak, jeg nød besøget :) Rigtig søde påskekort, de små kaniner i det første kort er da bare for søde :)

Karina Beck sagde ...

Hvor er det nogle søde påskekort!
Du har ret, der er der ikke noget bedre end et personligt kort. Jeg har nu aldrig være god til at sende påskekort, men dejligt med endnu en grund til at sende et kort!

Dotty Jo sagde ...

Bravo Sanne - I've been wanting to use that wreath stamp in a similar way, but couldn't manage to make it work!!! Jo x

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails