Sider

torsdag den 21. april 2011

Die-namics

Vi i design teamet har fått leke oss med de nye Die-namics og jeg er helt forelsket!! De kutter (skærer) fantastisk bra, det er lette å få papiret ut av dies'en, og ikke minst: det er mange morsomme motiver!

Her har jeg brukt Mini Rolled Roses, og kuttet dem ut av filt. Er de ikke søte? Her har jeg stemplet Fabulous Flourish på Gloss papir med Versamark, og når blekket er tørt påførte jeg chalk ink Poppy, da får du en resist-effekt, og stempel motivet kommer perfekt frem!

Materialer:

På det neste kortet har jeg brukt en bord som heter Faux Crochet Die til å lage blomsten, som er av Sticky Back Canvas. (Faux Crochet Die er dessverre utsolgt for øyeblikket)Her har jeg stanset ut borden av Sticky Back Canvas. Jeg bruker deler av borden (5 "blader"), farget med Distres Stain Wild Honey, sydde langs den nederste delen med tråd (for hånd), og trakk sammen. Borden former seg da til en blomst! Gresset er den delen som er igjen av canvas'en når borden er stanset ut, og de er farget med Distress Inks Shabby Shutters og Peeled Paint.


GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!

Anette

3 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Wow, Anette, hvor er det smukt! Skønt at se så meget inspiration med de nye dies....men det giver jo nye behov hehe... jeg er blevet forelsket i rose-dien, hvor er de fine alle de roser, også blomsterne lavet af bord-dien!!

HenrietteH sagde ...

Uha, ja hvor er det bare nogle lækre kort...
og de nye dies er da næsten ikke til at stå for.. skønne blomster du har lavet med dem...

Hellemor sagde ...

Super flotte kort du har lavet med de nye dies. Hvor er det en lækker bort du så har lavet en blomst af. Meget kreativt.

God påske.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails