Sider

søndag den 6. september 2009

Sensommercrop

I går var der Sensommercrop i Bording arrangeret af Scrapsisters. Dejligt arrangement og hvor var det skønt at hilse på alle de glade scrappere. Jeg glemte desværre helt at tage nogle billeder - men Anne tog dette billede af Sanne og jeg - vistnok først på dagen :-)

Tusind tak for hjælpen i butikken, Sanne og Anne!


Idag har Sanne og jeg scrappet hele dagen og Sanne var vist den mest produktive af os to. Jeg fik lavet 3 kort - mens jeg tror at Sanne kom op på det dobbelte.

Her er først et kort, som Sanne lavede med det flotte Stunning Snowflakes baggrundsstempel. Er det ikke for cute, med de pingviner i pastelfarver og lidt glitter på den store flake?


Materialer: Hero Arts Stunning Snowflakes, Hero Arts cap and scarf penguin, Kraft papir, snor. 3d puder, Martha Stewart glitter.


Og her et julekort fra mig, hvor jeg har brugt Hero Arts woodgrain pattern som baggrund for en julehilsen.

Materialer: Hero Arts Woodgrain Pattern, Hero Arts small pine cone, Hero Arts Chocolate notecard, Hero Arts Poinsettia blomster, Hero Arts gemstones, Kraft papir, Ranger distress ink Walnut stain, Prisma color pencil (skygger på koglen), 3d puder.


6 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, det var en rigtig dejlig dag, dejligt at hilse på dig, og se og røre ved alle dine lækre materialer. Tak for fed inspiration og den skønne gevinst :-)

Thanni sagde ...

Det ser jo ud til at I alle har en dejlig dag i Bording :)...og det ser osse ud til at mange er igang med julekortene, og det er et par søde exemplarer I har fået lavet. Det der snowflakestempel er rigtig sødt :)

lam sagde ...

Tak for fantastisk service og lækker inspiration.
Hvor tilmelder jeg mig nyhedsbrevet?

lam sagde ...

har fundet ud af det der med nyhedsbrevet ;O)

Grete sagde ...

Tusind tak for dejlig inspiration, glæder mig rigtig meget til den 24. oktober.

Hilsen Grete

Bente sagde ...

Tak for hyggeligt samvær i Bording. Jeg er også ofte inde og se hvad du laver. Kan rigtig godt lide din stil.

Hilsen Bente

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails