Sider

lørdag den 12. september 2009

Blå ugle

Jeg var gået i gang med dette lille kort til sensommercroppet i lørdags - og havde tænkt mig at lægge det på Sofies bord som et lille "god bedring" kort. Hun var nemlig taget syg til croppet og havde det ikke godt... Anyway det blev altså ikke færdigt og jeg har nu færdiggjort det herhjemme og Sofie er forhåbentlig blevet rask igen.

Kortet bruger de lækre papirer designet af Sofie og Anette og kan nu også fåes hos Kreative Fornemmelser. Jeg elsker prikker og tern - så det er lige mig!


Materialer: Hero Arts Sending Happy Thoughts, Dream Basic turkis dot, Dream Basic turkis tern, ukendt lille ternet papir, voksblyanter, Hero Arts stjerne gems, 3d puder, hvidt karton, fiskars border punch.

7 kommentarer:

Thanni sagde ...

Nåårh hvor er den sød den lille ugle ;)..det er nogen skønne kort du har lavet på det sidste - især julekortet kan jeg rigtig godt li' fordi det er så enkelt :)

Karina sagde ...

Supersødt kort. Hvor er den ugle dog kær.

Helle Sahl sagde ...

Hvor cute. Super flot farvelagt og jeg tænkte nok det papir lige var dig :o)

Heidi sagde ...

hvor er det flot - jeg er også vild med det papir :o)

Hellemor sagde ...

Neeej, et dejligt kort. Elsker også det papir. det kan bruges til alle former for kort. Sødt med uglen på det småternet papir. Du kan altså det med enkle kort.

Helle sagde ...

Et rigtig dejligt kort, og en sød tanke der ligger bag det kort.

Stamping Cafe sagde ...

This is super duper adorable, Pia! Love that blue!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails