Sider

mandag den 17. august 2009

Rustikke kort?

Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg elsker kraft papir (også kaldet kvist eller genbrugspapir) :-) Disse 3 kort, som jeg lavede i weekenden endte med at få et temmeligt rustikt udtryk :-)

Materialer: Core'dinations papir, cuttlebug swiss dot folder, Spellbinders Labels One die, Hero Arts Heartwinged butterfly, Hero Arts Antique Flower background, Hero Arts Heartfelt Messages, Kraft papir, diverse Ranger inks.
Dette her er på vej i posten til en god ven :-)Og jeg synes lige, at jeg ville dele et billede af min hyggekat Fiona, som "hjalp" med at pakke lidt til Sensommercrop :-) Hun er altså for nuser!


5 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Flotte flotte kort. Bliver nok aldrig træt at den labels one. Flotte farver alle tre.

Ih, mon der også er pakke til mig, til sensommercrop :o) Hvor hyggeligt med hjælp fra katten. Super flot farve den har og dejlig kraftig pels.

Betina Olesen sagde ...

Skønne kort, kan rigtig godt lide det terracotta farvet i baggrunden....

Ja, det er søde misser du har, og jeg fik endda lov til at kæle dem ;-) selvom de ikke var meget for det....

Knuz

Jette / ma11edina sagde ...

Skønne kort, elsker din stil ;-).
Sikke en lækker lille "britte" - skøn kat! ;)

Linda sagde ...

Du laver simpelthen de mest fantastisk kort, en fornøjelse altid at være herinde og kigge. Glæder mig til at se dig til sensommer crop :0)

Susanne Hollænder Andersen sagde ...

De er meget smukke - jeg holder jo også meget af det rustikke look. Så ser man lige Fiona den "bisse-mis". Glæder mig til vi ses den 3.sept. Knus Sanne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails