Sider

tirsdag den 25. september 2012

Together & en video

Her i søndags satte jeg mig for at få lavet et par kort med sætte Together fra Hero Arts (iøvrigt på tilbud til kun 75,00). Det har bl.a. nogle elementer, som jeg godt kan lide - Eiffeltårnet med newsprint og det fine chevron.


Så jeg lavede først et lille fransk inspireret kort, som I kan se i morgen - dernæst tænkte jeg, at jeg kunne da lige sætte videoen til (min iphone) og optage mens jeg fandt på et kort. Kortet her tog ca. 23 minutter at lave og jeg vidste intet om hvad retning jeg var på vej i - så det blev lidt rodet og ligner noget jeg har lavet før... Sorry! Jeg klippede lidt i videoen og satte den på speedy så I ikke skulle kede jer ;)Materialer: Hero Arts Together, Shadow inks soft pool, soft apricot, cup o joe, wet cement, Bazzill karton, twine, 3dpuder, Hero Arts Live Life.


Hvad synes I ? Flere videos ? Hurtig Speed/almindelig speed, tale, musik??  
Teknikker / Materialer??
 

4 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Det er en rigtig fin video. Og tak fordi jeg ikke skulle sidde her i 23 minutter.....Så var jeg hoppet af.

Så high speed, dejlig rolig musik - og så kan man godt lære hvordan du gør.
HVIS det nu var noget helt specielt nyt/ ny teknik, så ville jeg godt have lidt ord med på vejen. Men her fremgår det jo tydeligt, hvordan du gør.
Så meget gerne flere videoer i samme stil.

Er du klar over hvor tiden snegler sig i dag...Posten holder for lang middagspause.....

Heidi Ann sagde ...

Totalt flot kort. Og rigtig fin video. God ide med at speede den lidt op. Kunne godt tænke mig at den tekst du skriver ind imellem stod der i lidt længere tid , måtte spole lidt for at nå at læse det hele. Men det er ingen problem. Bare hvis det var;0)

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Super lækkert kort i skønne farver. Og videoen er så perfekt... man kan jo bare sætte den på pause, hvis ikke man kan følge med ;-)) Så gerne flere af dem. Ha en god aften!!!

Charlie sagde ...

Til alles store overraskelse syn's jeg det samme som Annette =0) og så er jeg bare GLAD fordi du gider lave en video og vise dine fine ting.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails