Sider

onsdag den 14. marts 2012

Radiant Banner

Jeg blev ret betaget første gang jeg så Radiant Banner - tænkte selvfølgelig straks på sol & solstråler ;)

Her har jeg brugt stemplet på 2 vidt forskellige typer kort.  Det første i total forårs/påske farver.
Jeg har stemplet med Grass Chalk ink på Hero Arts Designer paper. Border scallops er punched i Bo Bunny papir (det lækre prikkede papir har fået lidt af en renæssaince hos mig) og lidt fra en gammel bog.



Og det næste er stemplet på akvarelpapir - det giver en helt speciel struktur. Jeg har lagt 3 farver distress ink på stemplet (wild honey, tumbled glass & walnut stain). Normalt mister/sprayer jeg med en blanding af vand & perfect pearls inden jeg stempler - her har jeg gjort det bagefter. Så,  glemmer man det - kan man altså altid miste/spraye hele papiret bagefter - dog ikke for meget så flyder det stemplede ud igen ;)


Den fine træknap har jeg fundet i Netto. Joh, selvom man har en webbutik fyldt med lækre sager - så kan man godt fristet af en knap eller 2 i Netto ;))



I øvrigt tak for sidst i Middelfart til Scrapbooking Convention! Det var som altid hyggeligt at møde jer alle! Hvis I ikke allerede har set det - så kom der et kamerahold forbi og lavede et rigtigt fint indslag. (ca. 14 minutter inde i udsendelsen).


3 kommentarer:

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Det er SÅ smukt, Pia... lækre farver og så fint brug af dette stempel.

Anette sagde ...

To fantastiske kort, Pia!!

Hellemor sagde ...

Ej et fed stempel. Det kan man lave nogle flotte baggrunde med. Det skal vist på ønskelisten.

Flotte kort, Pia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails