Sider

tirsdag den 6. marts 2012

Et forårs make & take kort & TAK for sidst


Pastelfarver er en sikker vinder hos mig når foråret melder sig. Så derfor blev det også den lyse gule der blev basis for et af dette års make & take kort til Scrap i det Jyske! At knapperne blev lyserøde er et tilfælde, da jeg designede kortet til en scraphyggeaften ude i byen og der havde jeg kun de lyserøde knapper med ;) Jeg kan nu godt lide de 2 farver sammen - og det bliver ikke sidste gang at denne farvekombination skal bruges !!

Kortet er lavet tone i tone med det lyse Hero Arts layering paper Daffodil & hero arts shadow ink Mid tone Butterbar.


Sommerfuglen er stemplet med et fyldigt stempel fra sættet Word Shadow (på den måde får jeg farvelagt mit pynt så det passer perfekt til mit tone-i-tone kort!


Og her er kortet "lukket"...
 

Tusind tak for sidst til alle som kiggede forbi min stand i Ejsing. Sabina & crew havde igen gjort et fantastisk stykke arbejde! Og ikke mindst tak til Birgit & Mette for deres uvurderlige hjælp på standen!!  Og Jan som fik sin cykeltur - velfortjent efter at have slæbt for mig ;)

Nu ses nogle af os sikkert lige om nogle dage hvor det igen går løs i Middelfart. Vi glæder os til at byde velkommen på en forårsstand!

Vi ses!!

4 kommentarer:

Joan sagde ...

Hej Pia.
Selv tak for sidst. Det var som altid super hyggeligt og lærerigt at deltage i din make & take.
Joan :-)

nedergaard sagde ...

Selv tak , Pia... så skønt at møde dig igen. Et rigtigt super lækkert kort vi fik lavet til make and takes. Tak for det, knuss

Hellemor sagde ...

Hvor er det da et smukt kort. Flot med de lyserøde knapper.

Connie sagde ...

Selv tak, Pia; som altid hyggeligt og inspirerende at besøge din stand.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails