Sider

lørdag den 1. oktober 2011

World Cardmaking Day & nyt tema på bloggen

Det er 1. oktober idag, hvilket betyder nyt tema på bloggen!
I denne måned vil vi vise julekort & baggrundsstempler.

Det er også World Cardmaking Day  - så derfor får I her en masse kort som Mette Skoldgaard og jeg lavede for et par uger siden til OSH.  Vi havde en dejlig kreativ dag og udgangspunktet var at vi skulle bruge rester - og nogle af kortene blev da også lavet af rester - men det er nu nemmere at bruge hele papirer når man skal lave ens kort.  Serie produktion er ikke lige mig - men jeg fik da lavet 3 serier af 4 ens stk. ;)

Juletræerne var et stemplet stykke fra sidste år som endte i resteskuffen. 

Mettes søde kort med paperpieced sweather på rensdyret ;)

Dette her kort var faktisk et fælles projekt ;) Mette havde den søde TH die med og udstansede hjorten og fandt den hvide die cut i min restekasse. Baggrunden fandt jeg i resterne (en rest fra en demo som var stemplet) og så var det bare at sætte det sammen med et bånd og en tekst ;)


Mettes fine julekort med ornamenter og stjernebaggrund.

Det går hurtigt når man har et lækkert baggrundsstempel og en punch ;)

Pool, kraft, brun & rødt - den kombination går man aldrig fejl af ;)

Håber at I har en dejlig lørdag - skal I mon lave kort idag? ;))

5 kommentarer:

Hilde M. Stafseth sagde ...

WOW! Hvor skal jeg begynne??? ALLE kortene er jo kjempefine! Fantastisk flotte julefarger og - design! Tror nok jeg kommer til å benytte noen av ideene her til mine egne julekort :)

Hellemor sagde ...

WAAAAAUUU, det ene fantastiske kort efter det andet. Hvor har I været kreative. Jeg er HELT VILD med det første. Det kan vist ikke gøres bedre.

Anette sagde ...

Wow, her var det mye flott!! ALLE design er fantastiske, enten de er av rester eller ikke, men jeg likte spesielt godt det siste, med kraft, rødt og pool!

Charlie sagde ...

Ja det var nogle superlækre kort du og Mette havde kreeret til OSH. 1000 tak for dem. Om jeg har lavet kort i dag - tja - næsten - jeg har ihvertfald RØRT ved mere end 400 kort - det tæller vel osse??? Og pillet lidt ved mine nye indkøb og glædet mig til at have tid til at lege med dem. =0)

Heidi sagde ...

De er da helt vildt fantastiske de julekort.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails