Sider

søndag den 12. juni 2011

Gæstedesigner - Marie - om bogstaver & egne tekster!

Idag har jeg fået besøg af Marie fra Norge ;)

 Hei alle sammen!
I dag tenkte jeg å vise dere en av grunnene til at jeg er så glad i et av mine stempelsett fra Lawn Fawn, nemlig ”Jessie’s ABC’s”. Dette stempelsettet er veldig enkelt å bruke, og det gir uendelige muligheter for å stemple egne hilsninger. 

Jeg bruker det mye til å stemple egne hilsninger på engelsk, men det er også veldig enkelt å bruke for å stemple hilsninger på norsk eller dansk. For å stemple bokstavene æ, ø og å, så kan man bruke ulike bokstaver og elementer fra stempelsettet. Her ser du eksempel på noen norske hilsninger jeg har stemplet med dette stempelsettet, samt hvordan man kan lage æ, ø og å:
Jeg har laget et lite kort i størrelsen 3” x 3” med et av de nye stempelsettene fra Lawn Fawn, ”Bon Voyage”, og stemplet min egen, norske hilsning med ”Jessie’s ABC’s”:
 


Materialer brukt:
”Jessie’s ABC’s” og ”Bon Voyage” fra Lawn Fawn
”Tuxedo Black” Memento stempelpute
”Soft Pool” Shadow Ink fra Hero Arts
”Summer Days” 6” papirpakke fra Echo Park
Bazzill kartong

Dersom du enda ikke har prøvd noen av alfabet-stempelsettene til Lawn Fawn, så håper jeg at dette blogginnlegget i hvert fall har gjort deg nysgjerrig på disse. Andre stempelsett fra Lawn Fawn som virker på samme måte, er ”Harold’s ABC’s” og ”Smitty’s ABC’s”. 

Jeg håper du tar en tur innom Kreative Fornemmelsers webshop, og titter på alfabet-stempelsettene fra Lawn Fawn & Hero Arts , som Pia fører =).
 

Marie / Legojenta
 

2 kommentarer:

Heidi sagde ...

Rigtig skønt børnekort :)

Anette sagde ...

Herlig, Marie, kjempegod ide!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails