Sider

søndag den 24. februar 2013

Sidste indlæg / Last post

Så er vi altså nået til det sidste blogindlæg her på Kreative Fornemmelser's blog. Jeg synes ikke at jeg ville slutte uden lidt inspiration ;) Se nederst i indlægget!

Jeg har besluttet at holde bloggen åben i et stykke tid - vi har jo i længere tid tilknyttet labels ved indlæggene, så måske er der nogle der også fremover kan bruge disse til inspiration til gamle stempler & produkter (de findes i venstre side af bloggen).

Jeg kan findes på min personlige blog www.piaovergaard.blogspot.com, hvor jeg skriver på engelsk. (den kan altid oversættes via google translate). Jeg vil savne Kreative Fornemmelser, det er der ingen tvivl om (!), men samtidig glæder jeg mig meget til mere fritid, tid sammen med Jan, hus & have og tid til "egen kreativitet" !

Mange tak til jer,  som har kigget forbi gennem årene og tak til jer, der tog jer tid til at lægge en kommentar i ny og næ! Og nu til dagens inspiration.

Det lille raket stempel fra Unity Stamp har ligget på mit bord længe og ventet på et drengekort! 
Jeg synes, at den sorte baggrund passer perfekt til de friske drenge farver. Teksterne er fra nye Hero Arts sæt og embossed i hvidt!


Jeg havde flere idéer til at bruge hullet / vinduet i raketten, men jeg endte med at lave en "shaker" udgave ved at udstanse vinduet og lime acetate indvendig, dernæst fore omridset med 3d puder for til sidst at putte nogle microbeads ind. Det tog lidt tid - men resultatet er da blevet sjovt, synes jeg!


Og det søde sæt fra MFT Lollipop (der er 1 enkelt tilbage i webshoppen) kunne fint bruges til at lave en lille fin indpakning til en slikkepind! I samme farver. Sættet som indeholder både dies og stempler, er lavet til Halloween - men kan fint bruges til andre lejligheder! Perfekt til en børnefødselsdag!Tak for kigget!

5 kommentarer:

Charlie sagde ...

Så dejligt at du holder bloggen åben - jeg er tit blevet reddet af at kunne kigge under et stempel og blive inspireret så STOR tak for det. Du lukker da ned med bravour for det er sådan et sødt drengekort du har lavet - super ide. Knus og så stalker jeg dig fremover på privatbloggen. =0)

Netti sagde ...

Jeg forstår godt din beslutning..men hvor bliver det altså mærkelig og trist!
Tusind tak for al den lækre inspiration du har give her på bloggen igennem tiden..den har jeg sørme nydt :)
Vi ses på lørdag :)

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Forstår dig også godt, men kommer til at savne de altid inspirerende indlæg her på bloggen. Men tusinde tak for den tid der er gået og dejligt du stadig holder bloggen åben.
Vi må jo så ses på din egen blog og i Ejsing :-)
Ha en god mandag og vi ses på lørdag, knus

Gitte sagde ...

Tak for al den fantastiske inspiration både fra din hånd og fra dine DT'er. Har altid været en fornøjelse at kigge på de flotte kreationer som I har vist her på bloggen. Dejlig at du holder bloggen åben, så der stadig er inspiration at hente, når jeg løber tør. :)
Sikke en fin slikkepindsholder den kan bruge til bordkort til børnefødselsdagen.:) Det kort er jeg helt vild med. Glæder mig til forsat at følge dig på din egen blog. :)
Du må ha' en rigtig dejlig weekend
Knus

Hobbyjunglen sagde ...

Utroligt flot arbejde :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails