Sider

fredag den 22. februar 2013

Mange Tak til Design Team Medlem Karina

Idag er turen kommet til at sige tusind tak til Design Team Medlem Karina, som nok er den, der har været mest aktiv her på bloggen,  i Kreative Fornemmelser's DT tid ;)

Tusind tak Karina for dit store arbejde med at lave så mange & flotte og forskellige projekter til bloggen. Indimellem har der også være tid til at lave tutorials, og det ved jeg at mange har sat pris på!!

Det har selvfølgelig været meget svært at vælge 5 favoritter ud - men jeg forsøger alligevel ;) Husk I kan altid se alle Karina's kreationer for Kreative Fornemmelser her.

Så here we go! :


Selvfølgelig kan jeg ikke komme udenom den stadig hotte trend - project life og må da vise Karina's brilliante journaling cards her. I kan se flere i det oprindelige indlæg.Det lækreste eksamenskort, som jeg især husker pga af den lækre distress resist embossing - dejligt maskulint kort ! Se mere i det oprindelige indlæg.Jeg har jo altid haft en svaghed for Halloween og - dette kort er bare for lækker med en fin collage stempling i baggrunden og den super søde ugle som træder i forgrunden med sit sorte aftryk. Super fedt kort! Se mere her!


Karina har altså altid været god til at lave drengekort & maskuline kort, det har jeg været meget inspireret af og her ser I én af mine favoritter.  I det oprindelig indlæg kan I se flere! Og hvad med at slutte af med et skønt julekort som er så flot i al sin enkelhed - men baggrunden er altså super super genial til en fin vinterhimmel, ikke?! Kan også ses i det oprindelig indlæg her.Jeg håber at I har nydt gensynet  med nogle af Karinas kort ! Jeg har i hvert fald!  Og heldigvis "forsvinder" Karina jo ikke - har jo en egen skøn blog her!

Det var sidste TAK til design team medlemmerne gennem tiden. Jeg har lige et sidste indlæg på bloggen imorgen. Så kig endelig forbi!

1 kommentar:

Charlie sagde ...

Hov jeg havde da lige lagt en kommentar - nå Om igen Charlie. TAK for en tur ned ad Memory Lane og et gensyn med Karinas fine ting. Hende har jeg altid haft et godt øje til =0) og i dag er hun også hovedperson hos os på OSH bloggen - pudsigt. Jeg kigger forbi i weekenden - men har lige nogle gæster der nok forventer jeg rører mere i gryder end ved PC og scrap. Knus

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails