Sider

mandag den 25. juni 2012

Tim Holtz bogmærker.

Jeg ved ikke med jer, men jeg får læst væsentligt flere bøger i min ferie end resten af året. Og nu er det snart tid til sommerferielæsning.
I dag har jeg lavet et par Tim Holtz bogmærker, med det kriterie, at de skulle være flade.

På det første har jeg brugt Ranger Distress markers. Jeg har Brugt Tim Holtz teknik, hvor man tegner med tusserne direkte på stemplet, Butterflies & Moth, ånder på det to gange på det farvede og stempler. Kanten har fået Vintage photo Distress ink rundt i kanten for at ramme sommerfuglene ind.

På de næste to har jeg Brugt Stains. Jeg trykkede Picket Fence og de farver jeg havde lyst til at bruge direkte på mit underlag. Så tog jeg taggen og lagde det direkte i farve dråberne og tørrede det med min Heatgun. Ovenpå har jeg igen stemplet Butterflies & Moth stemplet med Archival ink. Det sjove ved at arbejde med de her teknikker er, at resultatet aldrig bliver ens.
Jeg får lyst til at lave flere, når jeg først er gået i gang med at svine. Kender i det?
God læsning
Hilsen
Karina

11 kommentarer:

Krebsen sagde ...

flotte bogmærker :-)

KFE Design sagde ...

De ser rigtig spændende ud - jeg får helt lyst til at prøve at lave nogle bogmærker. Det har jeg aldrig gjort. Hele familien læser, så det kunne da også være en lille hilsen til læsehestene.

lonol sagde ...

Flotte bogmærker, du har lavet

ingejc sagde ...

Fantastisk flotte tags du har lavet

Mio sagde ...

Skønne bogmærker : ) bogmærker kan ikke aldrig få nok af, jeg ved ikke hvorfor, men når jeg skal bruge dem, kan jeg aldrig finde nogen tihi.. Så måske skulle man lave et lille lager : )
Rigtig god dag.

gretheB sagde ...

Flotte bogmærker.
Ja jeg kender godt det med at lave flere - det er altid så spændende hvordan det kommer til at se ud, og det er teknikker jeg vender tilbage til gang på gang.
Gode bøger du har liggende bag ved bogmærkerne - jeg er vild med begge forfatterne, de skriver nogle rigtig spændende bøger.

Rafns hjørne sagde ...

Flotte bogmærker du har lavet.

Gitte sagde ...

Super flotte bogmærker.

HenrietteH sagde ...

Hvor er de bare super fede... cool teknikker...

Jytte sagde ...

Lækre bogmærker :)

Jeg har haft en periode, hvor jeg lavede mange bogmærker med decopage - det var faktisk rigtig sjovt og især fordi "alle" var vilde med dem.

Kunne da være man også skulle lave bogmærker igen :)

Charlie sagde ...

NÆH hvor de er fine - og vi deler smag i bøger kan jeg se. ELSKER en god krimi i ferierne. Det er jo bedre end at myrde nogen i virkeligheden, ikke ;0)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails