Sider

mandag den 30. januar 2012

Nye Hero Arts frame cuts.

I dag vil jeg sætte lidt fokus på de nye Hero Arts Frame Cuts. Det er så dejligt, at Hero Arts har lavet Dies til nogle af deres stempler.
På det første kort har jeg brugt Hero Hues papir Mocha til base. På den har jeg stemplet CG422 Zig Zag med den nye sværte Shadow inks - Mid tone Cup O´Joe. Så har jeg stemplet K5569 Nuts about you, sort på hvidt karton. På det har jeg sværtet med Wild honey og Peeled paint Distress ink. Til sløjfen har jeg brugt Grøn Twine og så har jeg brugt en enkelt Dot Foliage.


På det næste kort har jeg også brugt Hero Hues Papir Mocha som base. Derpå har jeg stemplet S5208 Designer woodgrain. Til at lave hullet, har jeg brugt Hero Arts Frame Cuts H hjertet. Til at placere hjertet H5554 Patterned Heart præcis inde i kortet tegnede jeg det først op vha. en blyant gennem hullet og så brugte jeg min Stamp a ma jig til at sætte Hjertet  præcist.Rigtig god mandag
Karina

4 kommentarer:

KFE Design sagde ...

Jeg kan godt lide det første kort med egernet, men det med hjertet, ja det er super fint. Har ikke tidligere forsøgt med et kort på lavet på denne mde, men det skal prøves.

Gitte sagde ...

Rigtig fine kort.

Charlie sagde ...

Elsker kort med kighuller og når man så har målt og ramt så flot som du har ser det kanon godt ud.

Jette Munkbøl sagde ...

Rigtig flotte kort, det er da noget jeg skal prøve, det med
hjertet hvor du har lavet hul:)
Super flot:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails