Sider

tirsdag den 19. juli 2011

Luftballon over Danmark :)

Hej igen!

Håber de af jer der har ferie nyder den! Tænk engang at kunne flyve en tur hen over sommerlandet i en luftballon - det har jeg altid godt kunne tænke mig at prøve.

Her har jeg lavet min egen lille luftballon og hvem andre en den søde lille pige fra sættet "Sweet Wonderful You" kunne tænkes at være ombord?

For at lave luftballonen som vist her, skal du skære en cirkel x 2 i forskellige papirer. Dene ene skærer du til, så den bliver "et mavebælte" på ballonen. Dernæst klipper du to stykker - den ene lidt større end den anden, til henholdsvis bunden af ballonen og til kurven, som pigen sidder i. For at få et "kurve-look" har jeg anvendt stemplet "Envelope Pappern", distressed begge stykker og har rundet hjørnerne med en corner punch. Baggrundstemplet "Clouds" fra Hero Arts er perfekt til dette kort - ikke?


Hero Arts Stempler: Envelope Pattern, Sweet Wonderful You og Clouds
Papir: Hero Hues Snow, Kraft og scraprester


Til dekoration på kortet har jeg anvendt lidt blomster, gems og perler. Det søde lille hjerte er lavet med MFT Dies "Hearts a plenty". Til farvelægning har jeg brugt Memento Markers og ProMarkers.

Hop ombord piger!

På gensyn i næste uge :)

Solskinshilsner
Sanne

3 kommentarer:

HellePF sagde ...

God morgen Sanne, sikke et dejligt kort at starte dagen med i sin Google Reader. Det er en rigtig flot luftballon - dem har jeg en lille svaghed for pt.
Lige et spg: Hvad bruger du som underlag når du bruger hele baggrundsstemplet som her med 'Clouds'. Jeg har selv stemplet og 'Soft Pool' men jeg synes det er svært at få et ens jævnt tryk over det hele. Det gælder iøvrigt ved alle mine baggrundsstempler...
Fortsat god dag.

Pia sagde ...

Hej Helle,

Prøv at lægge dit baggrundsstempel med motivet opad og læg dit papir ovenpå og forsigtig presse med hænderne (uden at løfte begge hænder samtidigt) - det virker hver gang! Jeg kan vise dig det næste gang i klubben!

HellePF sagde ...

Tak Pia, det lyder godt :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails